Saç Rengi ve Saç Boyama koleston bronz sarıyı bilen var mıı?

roShum

aay bi hoşuum;)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
4.799
2
156
Sakarya
arkadaşlar kolestonun bronz sarısı çok dikkatimi çekti,
ambalajının üstündeki renk tam benim istediim gibi,koyu sarı,
bu rengi hiç kullandınız mı,yada birinde gördünüz müolumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
evet benim ablam boyuyor bu renge . ama açıkçası ben cok begemiyorum,soğuk ve çiğ bir renk . hele kaşların koyuysa kesinlikle düşünme derim.kaşı gözü acıksa olabilşir ama bence içine muhakak sıcak bir ton katılmalı deriim

soğuk ve çiğ derken,açık veya soluk bi renk mi demek istiyosun,bide bu sarıda bakırlık var mı ?
ben çok açık kumralım,kaşlarım sırıtmaz,
sıcak bi ton katılmalı diyosun onu da biraz açarsan sevinirim,sence ne renk katılsa sıcak bi renk olabilir,ilgin için tşk ederimopuyorumnanaktan

ben yıllar önce 2 defa falan boyamıştım sonuç kapaktaki gibi güzel değil bence arkadaşında dediği gibi çiğ bi renk ben çok sevmiyorum

kusura bakma cnm uzun süre girmedim mesajını yeni gördüm. eger acık kumralsan sırıtmaz tabi. kardesim bariz koyu saclı ve kaşları kapkara olduğundan sırıtıyor. ama zaten acık ten ve saç rengine sahipsen yakısır bence .. aksam eve gectiğimde bi resmini koyayım senin için fikir olur bence .. sıcaklık derken biraz daha kumrala kaçan bir ton demek istemiştim.

cnm cvp için saolasınopuyorumnanaktan,çevremdende hiç olumlu bişe duymadım bu renk hakkında,
vazgeçtim bende ,alıx aviende tam istediim rengi buldum,koyu dore sarı ikiidir ona boyuyorum,pek memnunumzemuszemus

Benmde istedğim renk buboshayallersmile ama normalde saçım koyu kestane üstüne açık küllü kumral yaptırdım fındık kabuğu oldu ohaoldumsmilepalette açıcımı yapsam açık sarı mı yapsam biraz açılrmı nabcam kararsızımm:sm_confused:

cnm cvp için saolasınopuyorumnanaktan,çevremdende hiç olumlu bişe duymadım bu renk hakkında,
vazgeçtim bende ,alıx aviende tam istediim rengi buldum,koyu dore sarı ikiidir ona boyuyorum,pek memnunumzemuszemus

resmi koyabilirmisin canımopuyorumnanaktan

roşum ben sizi hep okuyorum karamel kahve köpüğü çok güzel ben hep boyatıyorum diye şimdide koyu dore sarı gerçekten bu kadar çok renge boyatıyormusun kaydirigubbakcemile3

roşum ben sizi hep okuyorum karamel kahve köpüğü çok güzel ben hep boyatıyorum diye şimdide koyu dore sarı gerçekten bu kadar çok renge boyatıyormusun kaydirigubbakcemile3
cnmcım,ben hiç karemel kahve köpüğüne boyamadım,msjlarımı en ince ayrıntısına kadar yazıyorum aslında,gözünden kaçmış:)
ben ramazan bayramı sonrası, yani eylül ayından bu yana,
tüm kış boyunca Bal Köpüğüne boyadım,çokta beğenerek kullandığım ve tavsiye ettim bi renkti,ama son zamanlarda rengimin açılmasını istediim için,açık bal rengi arayışındaydım,
Alıx Avıenin linkteki rengini buldum,gerçekten bal rengi çok beeniyorumboshayallersmile
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/352885-alix-avien-83-super-bi-bal-rengi-kislar.html
bilmiyodum canm ya:sinifsinif: kendiside cevap vermeynce kusura bakmaz umarm teşekr edermopuyorumnanaktan
sıkıntı yok cnm,kusura bakmak ne demek rica ederimkaydirigubbakcemile5
bir şey değil canım ne demek keşke koysada bizlerde görsek erkek değiliz burda bayanız hepimiz sonuçta ama tabi kararına saygı duymak düşer
maalesef üye olmayan misafirler girebiliyo,erkek olup olmadıını bilemem,anlayışınız için tşklerkaydirigubbakcemile5

ben bu rengi kullanıyorum şuanda bile o renkte saçlarım.ayrıca kaşım kirpiğimde koyu benim.hetrkes yakıştığını söylüyor.bende çok doğal duruyor.kendi rengimde koyu kestane diyebilirim.hatta ekleyebilirsem resimde eklerim.bence kendi saçının rengine göre karar ver herkeste aynı olmaz.bende çok parlak durdu.soğuk ve çiğ değil kesinlikle.

ayy eklersen çok sevinirim güzelse ben röflenin üzerine boyatabilirim

roşum röflenin üzerine bal rengi nasıl olur acaba ya?

röfle üzerinde çok güzel olur cnm,piyasadaki bal köpüğü renkleri bal renginden daha koyu bi ton tatlı bi açık karamel gibi,
alıxın bal badem rengi daha açıkkaydirigubbakcemile5
ama diplerin çıktıında aradaki farkı nasıl kapatırsın onu bilemicemyerimseniben

ya tekrar boyaya boyaya düzelir herhalde hem ben dip boya gelmiş saçlarçok daha hoşuma gider ama çok sağol

ya tekrar boyaya boyaya düzelir herhalde hem ben dip boya gelmiş saçlarçok daha hoşuma gider ama çok sağol

bende çok uzun yıllar röfleli kullandıım saçlarımı 1 yıldır boyaya boyaya düz renge çevirdim,sonunda muradıma erdim yanekaydirigubbakcemile3
dip boyası gelmş saçı seviyosan hiç durma derim,süper olur kanımcayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…