soğuk ve çiğ derken,açık veya soluk bi renk mi demek istiyosun,bide bu sarıda bakırlık var mı ?evet benim ablam boyuyor bu renge . ama açıkçası ben cok begemiyorum,soğuk ve çiğ bir renk . hele kaşların koyuysa kesinlikle düşünme derim.kaşı gözü acıksa olabilşir ama bence içine muhakak sıcak bir ton katılmalı deriim
cnm cvp için saolasınopuyorumnanaktan,çevremdende hiç olumlu bişe duymadım bu renk hakkında,
vazgeçtim bende ,alıx aviende tam istediim rengi buldum,koyu dore sarı ikiidir ona boyuyorum,pek memnunumzemuszemus
resmi koyabilirmisin canımopuyorumnanaktan
okuduklarımdan biliyorum resim koymuyor kapalı olduğu için
bilmiyodum canm ya:sinifsinif: kendiside cevap vermeynce kusura bakmaz umarm teşekr edermopuyorumnanaktan
cnmcım,ben hiç karemel kahve köpüğüne boyamadım,msjlarımı en ince ayrıntısına kadar yazıyorum aslında,gözünden kaçmış:)roşum ben sizi hep okuyorum karamel kahve köpüğü çok güzel ben hep boyatıyorum diye şimdide koyu dore sarı gerçekten bu kadar çok renge boyatıyormusun kaydirigubbakcemile3
sıkıntı yok cnm,kusura bakmak ne demek rica ederimkaydirigubbakcemile5bilmiyodum canm ya:sinifsinif: kendiside cevap vermeynce kusura bakmaz umarm teşekr edermopuyorumnanaktan
maalesef üye olmayan misafirler girebiliyo,erkek olup olmadıını bilemem,anlayışınız için tşklerkaydirigubbakcemile5bir şey değil canım ne demek keşke koysada bizlerde görsek erkek değiliz burda bayanız hepimiz sonuçta ama tabi kararına saygı duymak düşer
ben bu rengi kullanıyorum şuanda bile o renkte saçlarım.ayrıca kaşım kirpiğimde koyu benim.hetrkes yakıştığını söylüyor.bende çok doğal duruyor.kendi rengimde koyu kestane diyebilirim.hatta ekleyebilirsem resimde eklerim.bence kendi saçının rengine göre karar ver herkeste aynı olmaz.bende çok parlak durdu.soğuk ve çiğ değil kesinlikle.
roşum röflenin üzerine bal rengi nasıl olur acaba ya?
röfle üzerinde çok güzel olur cnm,piyasadaki bal köpüğü renkleri bal renginden daha koyu bi ton tatlı bi açık karamel gibi,
alıxın bal badem rengi daha açıkkaydirigubbakcemile5
ama diplerin çıktıında aradaki farkı nasıl kapatırsın onu bilemicemyerimseniben
ya tekrar boyaya boyaya düzelir herhalde hem ben dip boya gelmiş saçlarçok daha hoşuma gider ama çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?