Saç Rengi ve Saç Boyama koleston ay ışığı kahvesi

mavigece07

Ruh eşini arıyor
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
1.225
170
688
Antalya
saçlarını koleston ay ışığı kahvesine boyayan var mı acaba...renk çok harika görünüyor....

Hiç görmedim ben bu kutuyu ama hakkaten güzelmiş ama modelin gözlerimi güzel yoksa saç rengi o yüzden mi güzel görünüyor bilemedim kaydirigubbakcemile3

Ay kutuların üstündeki renkler hep süper görünüyor.Ama boyadığımızda aynı sonuç alınmıyor.Daha koyu ve mat olabiliyor.Birde resimlerde üstten ışık verip parlatıyorlar.Ama normalde 6 numara ve tonları bayağı koyu renk ama bilemiyorum ginede.Denemek lazım ....

bu rengi çok beğendim...koyu olsun zatende..siyah gibi görünsün istemiyorum sadece...kahve kahve görünsün istiyorum..zeminim açık karamel di...sıcak çikolata boyadım uçlar siyah gibi oldu dipler normal tonlarda bir kahve...1 ay sonra bu renge boyasam tutarmı acaba sizce... bilmiyorumkismile

aaa çok güzel duryor acaba bboyayan varmı merak ettim bende:)

merhaba kızlar ben boyadım bu renge kızıllık istemiyordum böyle kızılımsı kahvelerden artık bıktım alttaki renk koyu karamel rengini andırıyodu sanırım koleston hep böyle çok koyu çıkıyor aslında kutuda süper duruyor tamam boyayınca da kötü olmadı ama koyulaştırdı hepten saçlarımı yoksa kızılımsı bazı ışıkta da sarımsı durabilen bir kahverengi olmuştu saçlarım.keşke kutudaki gibi olsalar ondan sonra saçımın rengini açtım loreal badem kahve ye boyadım o da kutudaki gibi olmadı kutudaki resim tam istediğimdendi (yeni kutu resmi ama eski kutu resmi sarı gibi) o da kızıllık verdi ama tatlı bi renk oldu olmasına da istediğimi bi türlü bulamadım şimdi koyu bal köpüğüyüm ne kadar çok boya denedim yaa
karışık anlattım gibi ama inş yardımcı olmuşumdur

nolur bu renge boyayan varsa resim koyabilirmiiiiiiiiiiiiiiii....kahve tonlarında boyuycammm

koleston kutudaki resimlerden koyu oluyor ışıltılı kahve serilerinin hepsinde kızıllık oluyormuş kuaförüm boyama demişti diğer renklere geçişim zor olmasın die

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum..kızıllık olmayan ve siyah gibi durmayan güzel bir kahve ????

küllü kahvede yoktur anca kızıllık diğer hepsinde var yada küllü yasıma içerenler var 6 ve 7 nolar arasında onlarda azdır kızıllık

bazı saçları küllü boyasan bile kızıl çıkıyor. saçın yapısıylada alakalı. mesela benim saçımı ne renk yaparsam yapayım bakır çıkıyor:) açık bakır yada koyu bakır.
ama bende istiyorum kızılımsı durmayan açık bi kahve.

kolestonun ay ışığı kahvesini ben de çok beğenmiştim ama turuncumcu bi kahve diye vazgeçtim.kızıl ağırlıklı bi kahve boyadım.ışıltılı kahve tam da katalogta nasıl duruyorduysa aynen o renk oldu.aslında kutudaki renklere bakarak renk seçmek yerine katalogtaki renklere göre karar versek hiç öyle beklenmedik bir sonuçla karşılaşmıcaz.en az 11 yıldır saç boyuyorum kendi saçımı da 5 aydır boyuyorum.tek sorunlu çıkan renk palette sıcak çikolata oldu.katalogtan çok daha koyu çıktı.onun dışında kolestonun ve palettenin renkleri ve hatta voilanın renkleri tam olarak katalogtakiyle aynı çıkıyor.

Ben de dün akşam boyadım ayışığı kahvesine. kutunun üzerindeki renkten daha koyu oldu. ama ben beğendim çikolata kahvesi gibi oldu. çikolata kahvesi alınca siyah gibi oluyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…