- Konu Sahibi mavigece07
saçlarını koleston ay ışığı kahvesine boyayan var mı acaba...renk çok harika görünüyor....
![resimgoster.php](http://www.evdefazla.com/resimgoster.php?resim=xmlres/Koleston-Set---6-73-Ayisigi-Kahve---Sac-Boyasi.jpg&w=850&sq=Y)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ben boyadım bu renge kızıllık istemiyordum böyle kızılımsı kahvelerden artık bıktım alttaki renk koyu karamel rengini andırıyodu sanırım koleston hep böyle çok koyu çıkıyor aslında kutuda süper duruyor tamam boyayınca da kötü olmadı ama koyulaştırdı hepten saçlarımı yoksa kızılımsı bazı ışıkta da sarımsı durabilen bir kahverengi olmuştu saçlarım.keşke kutudaki gibi olsalarondan sonra saçımın rengini açtım loreal badem kahve ye boyadım o da kutudaki gibi olmadı kutudaki resim tam istediğimdendi (yeni kutu resmi ama eski kutu resmi sarı gibi) o da kızıllık verdi ama tatlı bi renk oldu olmasına da istediğimi bi türlü bulamadım şimdi koyu bal köpüğüyüm ne kadar çok boya denedim yaa
karışık anlattım gibi ama inş yardımcı olmuşumdur