Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Açık Kumral 8.0

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
398
Öncelikle saçlarıma yaptığım işlemleri anlatayım.Normal kumral bir saçım vardı koyu kumraldan biraz açık.Üstüne Nevacolor bakır karamel boyadım.Sonra üstüne açık kumral nevacolor boyadım.Bir sonraki boyamaya açık sarı ve açık kumralı karıştırarak boyadım.Dahada sarılaşmak için nevacolor altın sarısı kullandım.Buraya kadar hep nevacolor.Bu günde koleston açık kumral boyadım.Altın sarısından açık kumrala dönüş yaptım.Bu markayı ilk defa kullanıyorum.Boya akar mı? rengi şuan koyu duruyor.Kullananlar memnun mu? sanırım nevacolordaki kadar bakırlık yok saçımda.Öyle hissediyorum :))))) eğer renkten bir kaç yıkama sonra yine memnun kalırsam hep koleston kullanabilirim.

Fotoğraflar;
Eki Görüntüle 542144

Son düzenleme:
Saç rengin çok güzel olmuş canım umarım akmaz güle güle kullan. :)

teşekkür ederim canım benimde tek korkum akması umarım akarsada kötü bir renk oluşmaz :)

Evet oluşmaz bence de. Bu tarz renkler akmıyor çok fazla diye biliyorum ama belli de olmaz

bugün saçlarımla 2.günüm yine yıkadım tam renk otursun diye kuruyunca fotoğraf çekerim değişiklik varsa eğer :)

öf ya ben de neva colur mağdurlarındanım. küllü kumral dedim kuaförüme, sonuç yine bakır yine bakır. neva kullandığını bilmiyordum, tesadüfen gördüm. ben de tüp boya alıp, kendim boyamayı düşünüyorum. aynı sizin gibi açık kumralla bir başka rengi alıp karıştırmayı planlıyorum. büyük ihtimal küllü kumralla karıştırıcam, bakır tonlarını örtsün diye. çok güzel olmuş renk. güle güle kullanın.

öncelikle şunu belirtmek istiyorum benim için büyük bir dert bu.Saçlarımı hep kendim boyadım.Ve ton farklılığı oluyor maalesef.Uçlar daha koyu üstler açık doğal renk boyanan rengi tam tutuyor çünkü....Kuaföre gittim kaç defa farklılığı yok etmek istiyorum dedim açıcı önerdi açıcıyla açıp tekrar boyayalım ama sen açıcı istemiyorsun dedi.Evet istemiyorum acayip yoruyor saçı.Masrafıda cabası.Ne yaptıysam bu turunculuğu yok edemedim bende.Şuan flashsız yeterli ışıkta gayet güzel duruyor rengi ama flashlı fotoğraflarda bakırlık meydana çıkıyor nasıl yok edebilirim bende bilemiyorum.Ayrıca saç kestirmek istiyorum model bulamadım boydan kısaltmak değilde bir hareket vermek istiyorum ya :)

ya işte o bakırlığı da bir kaç kez küllü kumrala boyamakla yok edebilirsiniz diyorlar. bu yüzden küllü kumralla karıştırıcam. yoksa bana kalsa, sarı ve açık kumral karıştırırım.

ya işte o bakırlığı da bir kaç kez küllü kumrala boyamakla yok edebilirsiniz diyorlar. bu yüzden küllü kumralla karıştırıcam. yoksa bana kalsa, sarı ve açık kumral karıştırırım.

aynen. üst üste birkaç kez küllü kumrala boyaman lazım anca öyle gider bakırlık

eklemeyi unutmuşum sarıyla açık kumralı karıştırıp nevada boyadığımda 1 çay kaşığı küllü kumral koymuştum evet diğer boyamalara göre daha azdı bakırlık ama komple küllü kumralı boyamaya cesaret edemedim malum yeşillenmeler falan :S

bensürekli saçlarımı koleston küllü kumrala boyuyorum hiç akma olmuyor 2-3 aayda bir byuyorum aktığı için değil dibi çıktığı için boyamak zorunda kalıyorum yoksa akma olmuyr

rengin tam oturması için boyadıktan ertesi gün yani dün yıkamıştım yıkadıktan sonra flashsız fotoğrafta böyle ;

burda bakırlık göremiyorum ama flashlı fotoğraflarda bakırlık çıkıyor maalesef.bu akmaktan kastım yıkayınca renk tam oturuyor ya bir kaç yıkama sonra ondan bahsediyordum çünkü altın sarısından bu renge geçiş biraz kararttı içimi çok kararmış hissediyorum

bende yeni boyadım. benimde kumral saçım. biraz turunculaştı saçım seninkinden biraz daha açık gibi. bir daha ki sefer 9.1 yani küllü sarıyı deniyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…