mrb kızlar bugun kozmetikciye gttım saclarım karamel bakır arası bir renk oncekı konulardan renklerını görebilirsiniz gerci smdi 1 ton falan acıldıda beyaz sabunla yıkaya yıkaya neyse gittim kıza sordum ben bu saçı sarı yapmak istiyorm nasıl bir boya önerirsin dedim oda bu saçı acmanız lazım dedi ve 2 kutu koleston yogun acıcıyı verdi sonrada koleston 9.0 sarı rengı verdı hepsinden 2ser kutu birde tatlı badem yagı verdı bunuda boyanın ıcıne cok az karstırın rengn oturmasını saglayacaktır dedı neyse tamam dedım bende aldım hemen eve geldım boyayamadım korktum ya olmazsa diye kızlar sızce sarı olurmu ben bu boyaları aldım ama gene turuncu olur dıye korkuyorum kız dediki acıcıdan sonra rengı cok kötü olucak ama ustune hemen bu boyayı uygulayın yada hepsini bir kapta karıstırın öyle uygulayın dedi sizce işe yararmı lütfen kızlar cevaplarınızı beklıyorum ona göre boyucammmm
aldıgım sarı bu işte kızlar koleston yogun acıcıyı hepiniz biliyosunuzdur onu koymadım
aldıgım sarı bu işte kızlar koleston yogun acıcıyı hepiniz biliyosunuzdur onu koymadım
Eklentiler
Son düzenleme: