• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston açıcı aldım kızlar yardım

nigh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
134
2
0
Ankara
mrb kızlar bugun kozmetikciye gttım saclarım karamel bakır arası bir renk oncekı konulardan renklerını görebilirsiniz gerci smdi 1 ton falan acıldıda beyaz sabunla yıkaya yıkaya neyse gittim kıza sordum ben bu saçı sarı yapmak istiyorm nasıl bir boya önerirsin dedim oda bu saçı acmanız lazım dedi ve 2 kutu koleston yogun acıcıyı verdi sonrada koleston 9.0 sarı rengı verdı hepsinden 2ser kutu birde tatlı badem yagı verdı bunuda boyanın ıcıne cok az karstırın rengn oturmasını saglayacaktır dedı neyse tamam dedım bende aldım hemen eve geldım boyayamadım korktum ya olmazsa diye kızlar sızce sarı olurmu ben bu boyaları aldım ama gene turuncu olur dıye korkuyorum kız dediki acıcıdan sonra rengı cok kötü olucak ama ustune hemen bu boyayı uygulayın yada hepsini bir kapta karıstırın öyle uygulayın dedi sizce işe yararmı lütfen kızlar cevaplarınızı beklıyorum ona göre boyucammmm:(

aldıgım sarı bu işte kızlar koleston yogun acıcıyı hepiniz biliyosunuzdur onu koymadım

Eklentiler

• $3818_buyuk.jpg
    $3818_buyuk.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 835
Son düzenleme:
mrb kızlar bugun kozmetikciye gttım saclarım karamel bakır arası bir renk oncekı konulardan renklerını görebilirsiniz gerci smdi 1 ton falan acıldıda beyaz sabunla yıkaya yıkaya neyse gittim kıza sordum ben bu saçı sarı yapmak istiyorm nasıl bir boya önerirsin dedim oda bu saçı acmanız lazım dedi ve 2 kutu koleston yogun acıcıyı verdi sonrada koleston 9.0 sarı rengı verdı hepsinden 2ser kutu birde tatlı badem yagı verdı bunuda boyanın ıcıne cok az karstırın rengn oturmasını saglayacaktır dedı neyse tamam dedım bende aldım hemen eve geldım boyayamadım korktum ya olmazsa diye kızlar sızce sarı olurmu ben bu boyaları aldım ama gene turuncu olur dıye korkuyorum kız dediki acıcıdan sonra rengı cok kötü olucak ama ustune hemen bu boyayı uygulayın yada hepsini bir kapta karıstırın öyle uygulayın dedi sizce işe yararmı lütfen kızlar cevaplarınızı beklıyorum ona göre boyucammmm:(

aldıgım sarı bu işte kızlar koleston yogun acıcıyı hepiniz biliyosunuzdur onu koymadım
saçlarınız düzgün bir şekilde açılırsa zaten renk sarı olacaktır ama saç açıldığında hala turunculuk varsa aldığınız bu boyayla onu kapamanız mümkün değil arkadaşın önerdiği küllü renkler olabilir onuda çok dikkatli boyamanız gerekir saçlarınız sarı yeşil gibi birşey olabilir boyalı saçlar malesef kolay açılmıyor hele evde tek başınıza yapacaksanız çok dikkatli olun yardım alacağınız biri olsa yanınızda çok iyi olur açma işleminde süre çok önemli çok hızlı olmak lazım benim tavsiyem önce aldığnız açıçıdan çok az hazırlayıp saçınızın bir tutamında deneyin ve saat tutun saçınızı sürekli kontrol edin çünkü süre ve saat çok önemli ben koleston röfle setiyle saçlarımı açmıştım üstünde 30 dakka hatta daha fazla tutabilirsinz diyordu ben 15 dakka zor tuttum çünkü 15 dakkadan sonra saçta uzamalar başladı yani saç yanmaya başladı hemen ılık suyla saçı yıkadım ama 15 dakkada saçım hala turuncuydu tabi sizinde öyle olacak diye birşey yok saç turuncudan sonra sararmaya başlıcaktı ama malesef saçımda yanacaktı kontrolü çok iyi yapın yoksa tamamen saçınız yanar ve hiç boya tutmaz tarayamazsınız bile malesef kesilir baktınız saçınız tam açılmadı ozaman 2 hafta sonra saçın durumuna göre dah fazlada bekleyebilirsiniz tekrar bir açma daha yaparsınız ozamana kadarda saçı küllü bir sarıyla boyayıp cila gibi fazla tutmadan boyayı yıkayın yada o aldığınız boyayla biraz küllü bir sarı karıştırın çünkü bu seferde saçta yeşerme oluyor yani bunları tecrübelerime göre yazıyorum gerçekten evde saçın rengini açmak çok zor inanın çoğu kuaförde bile yapamıyorlar biliyorsunuz ikinci açma işlemini yapana kadarda saçınıza bol bol bakım yapın çünkü yanmasa bile saç çok yıpranıyor umarım bir defada saç tamamen açılırda küllü renklerle uğraşmak zorunda kalmazsınız zaten düzgün bir şekile açılırsa istediğiniz sarıya boyayın dikkat edin içinde dore olmasın oda kızıl kızıl parlıyor karemelden beter:69:kolay gelsin:16:
bu videoyada bir bakın belki işinize yarayan başka videolarda bulursunuz:34:
Saçın rengi açılırken hangi aşamalardan geçilir? - UZMANTV

kızlar korktugum ıcın kuaföre gittim bugun saclarımı actı gene ve sonuc belımde olan saclarım boynumda :43::43:inanabiliyomusunuz aglamaktan ölücem artık gözlerım şişti kıpkırmızı oldu yuzum aglamaktan saclarım ıse sapsarı suan acıldı cunku yarnda boyasını yapıcak lanet olsn böyle ıkı paralık kuaförlere bu sac için benden tam 450 lira para istedi ama 1 lira bile vermem sacımı yaktı cunku :43::43::43::43::43:

yuhhh diyorum 450 tl ye saç açılırmı yaa!!!inanamıyorum yani üstelikte yıpratmış mükemmel bişide olmamış ağlamışın kestirmişin saçlarını çok haketmiş canım parayı yaa..umarım diğer boyamada rengi hoşuna giderrr.

kızlar korktugum ıcın kuaföre gittim bugun saclarımı actı gene ve sonuc belımde olan saclarım boynumda :43::43:inanabiliyomusunuz aglamaktan ölücem artık gözlerım şişti kıpkırmızı oldu yuzum aglamaktan saclarım ıse sapsarı suan acıldı cunku yarnda boyasını yapıcak lanet olsn böyle ıkı paralık kuaförlere bu sac için benden tam 450 lira para istedi ama 1 lira bile vermem sacımı yaktı cunku :43::43::43::43::43:
artık boyayı oraya yaptırmayın bari parada vermeyin bence o üste paraversin yazıkkk bile bile yakıyorlar saçı zaten renk açıldı diyosunuz biraz bakım felan yapındinlendirin saçınızı sonra kendiniz boyayın ben onun yapacağı boyayada güvenmem artık sizin yerinizde olsam yada başka birine gidin arkadaşlarızızın tavsiye ediceği bir kuaför yokmu acaba:50:

çok geçmiş olsun,ben 15tl.ye saçımı evde açtım, hiç de zarar görmedi, bi de kuaför olucak hem saçı yakıyo hem para istiyo, oh ne ala, vaktiyle bülent ersoyun da saçları yanmıştı hatırlarsanız, kuaförü dövmüştü:47: yok sakın para verme, hatta adını sanını yaz kimse gitmesin!!!
tekrar geçmiş olsun:58:

canlarım ya gene olmadı boya ya ınanamıyorum ya sapsarı oldu dipler cok hoş ama altlarda koyuluklar var sinirimden aglıorm ya dun geceden berı hıc uyumadım :43::43:buıgun kuafördede agladım aynasını kırdım ortalıgı dagttım parayıda yuzune fırlattım musterilerin hepsi kactı çirkeflk yaptm ama anlamıodu baska dılden kadının bırıde sıyah sac actırmaya gelmıs benım sacları görnce kalsın dedi kactı dagıttım ortalıgı geldim eve kızlar yanı su ana kadar su lanet olası sac ıcın harcadıgım para rahat 1000 tlyı bulmstur hem param gitti hemde sacımk parayı bosver olan belıme kadar uzun saclarıma oldu suan saclarmın ucları mısır püskülü gibi v fare kuyrugu kadar kedi bile değil düşünün artık allah kımseye kötü bir kuaför vermesn :43:sizce bu lanet sacı kısa surede ne cabucak uzatır bari, omuzlarıma kadar gelsin yeter ya :( bole cok cırkın :( ucları tiftik tiftik guya bakım yaptı :( ayyh aglıcam ya :43:kızlar lutfen bu bakım ıcın ne yapmalıyım bılenınız varsa yardım etsin:(

Back