• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 8.0 üzerine 11.1 boyamak

gfb_mervee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3
0
36
İstanbul
meraba arkadaslar ben normalde sacımı koleston 8.0 ile boyuyorum. kendi rengim koyu kumral. ama bi arkadasımda koleston 11.1 gördüm cok begendim. alıcaktım fakat satıcı bayan yeşillik yapabilir dedi bende korktum almadım . bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

kendi saçın üzerine boyarsan yeşillik olmaz.hafif turunculuk olan açık kumral saçın üzerine boyarsan yine yeşillik olmaz ki koyu kumral saçı direk 8.0 la boyadıysan turunculuk vardır muhtemelen.çok açık platin ya da papatya sarı gibi bir renk üzerine boyarsan yeşillik olur

Son düzenleme:
ne alakası var o kadın bişe bilmiyodur bence.. yeşillik olması için o saçın üst üste açılmış beyaz platin vermesi lazım öyle olsa ancak koyu renge boyadığın zaman yeşilimsi olur oda cansız olduğu için. bide senin saçın doğalmış vur gitsin =)

vurdum gitti :D olmadı yeşil ama o kutudaki gbi sıcak bi renkte olmadı. Pek beğenmedim acıkcası. 1 haftaya yeniden boyasam renk daha mı iyi oturur acaba ne dersiniz kızlar ?

Back