Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 7.77 ışıltılı kahve kullananlar yardımcı olabilir mi ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
arkadaşlar koleston 7.77 ışıltılı kahvenin rengin yapısı nasıl ?
doreler ve bakırlar gibi simli yapıda mı ? yani şeffaf ve çizgi çizgi dalgalanmalar yapan bir renk mi ?

kızıl, bakır, dore ve morları da sevmiyorum...özellikle dore ve bakır içeren renklerin simli ve şeffaf yapısından ve çizgi çizgi dalgalanmalarından nefret ediyorum....dolayısıyla geriye sadece kahverengi yansımalı olan bu renk kalıyor elime

diğer merak ettiğim şey de..bu renk kızıllar gibi hemen akıp solan renklerden mi yoksa dayanıklı mı ? lady in color 7.77 boyamıştım çok güzeldi ama hemen akmıştı..markadan mı kaynaklı yoksa renk mi akan renklerden ? sürekli yenilemek mi gerekir ? akılıp açılma huyu varsa açıldıkça yansıma rengi neye dönecektir ?

koyu kestane saçımı ışıltılı kahveye çevirmek istiyorum...bunu % 9 luk oksidanla mı % 12 likle mi sağlarım ? renk koyu bir renk mi ?

7.77 ışıltılı kahve rengi hakkında beni detaylı olarak bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım arkadaşlar..sanırım rengimi buldum...

canım sadece tek soruna yanıt verebileceğim. sağlıksız saçtaki boya akar... tabi bazı boyalar kalitesiz onun da etkisi var ama bahsettiğin boyayı bilmiyorum kalitesi nasıl. ama şunu söyleyim aynı problemi ben de yaşıyorum. palette bronz kahveye boyadım. ilk 2 yıkamaya kadar mükemmel duruyor sonra acayip akıyor. devamlı uca kadar boyamak zorunda kalıyorum. bildiğim şu ki sağlıksız saç boyayı tutamıyor.

ben boyamıştım kendi doğal saçlarım kumraldı,üzerine boyadım hafif bi kızıllığı var güneşte ama çok dağal bi tondu...tavsiye edebilirm.ama boyalı saçı ne renge çevirir bilemiycem...

kesinlikle haklısın canım...hele ki açılma işlemi görmüş saçı istediğin kadar koyuya da boyasan mutlaka akıyor..buna sonuna kadar katılıyorum....

ben boyamıştım kendi doğal saçlarım kumraldı,üzerine boyadım hafif bi kızıllığı var güneşte ama çok dağal bi tondu...tavsiye edebilirm.ama boyalı saçı ne renge çevirir bilemiycem...

yorum için teşekkür ederim canım...peki yıkandıkça hemencecik akıyor mu...mesela bilirsin kırmızı kızıllar hep çabuk akmasıyla bilinirler...bu renk de çabuk akan ve solan ve yıkadıkça rengi değişen bir renk mi ? sen böyle birşey yaşadınmı ?

doğal bir ton demişsin güneşte parlarken böyle dalga dalga çizgi çizgi sim gibi bir parlaklık değil ama öyle değil mi ? hani oksijenle açılmış olan saçlarda sarı turuncu arası sanki saç teli simmiş gibi olur ya....o tarz bir parlama değil dimi ?

baya oluyo ben boyayalı şimdi çoktan gitti saçlarımın o bölümleri.ama fazla bi kırmızılık olmamıştı,rahatsız edici bi renk değildi yani,hem doğal bi kahve hemde çok hafif kızıl ışıltısı da vardı mat bi renk değildi yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…