Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston 66/46 dan bakira...

zitronen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
73
0
86
39
Almanya
merabalar arkadaslar benim sacim su an (kolleston 66/46) 8 yildir ama ben kolestonun bakirana boyamak istiyorum.

kolestonun 6/34 ve 6/43 ne boyayan arkadaslar varsa bilgi ve resimle beni bilgilendirirseler cooook sevinirim . palettenin tarcin bakiri güzel ama o burda almanyada yok satilmiyor.

arkadaslar birde bu siteyi buldum ilginizi cekice renkler ve numaralar vardir belki http://lackat.blogg.se/category/fargsling.html

Eklentiler

• $dene.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 269
Son düzenleme:
ben de bakıra boyamak istiyorum saçlarım koyu kahve boyaydı baya aktı. bakır istiyorum ama yakışır mı diye de kararsızım açık tonlar bana yakışmıyor kaşlarım siyah olduğu için ama benim bulduğum bakır tonları şunlar belki karar vermene yarar akaju kahvesine yakın oldukları söyleniyor bu renklerin Eki Görüntüle 229107

Son düzenleme:
kaşlarınla uymasına çok dikkat etmelisin bence saçlarını boyatırsan resmini koy belki ben de senden cesaret almış olurum bu arada yine ararken buldum da

bunlarda igora ile boyanmış bu markayı da övüyorlar internetten kataloğuna bir göz attım da koyu kumral yoğun bakır güzel gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…