Canım şöyle anlatiyim.Benim saclarımda röfle vardı kendi saçımın üstüne.6 ay sonra kumral boyamaya basladım.Bir çok farklı marka kullandım ama en çok Palette den memnun kaldım.Artık sadece diplerini boyuyor,uclarındaki röflelerde ışıltı katıyordu.Derken,birkaç gün önce bir kozmetikçiye girerek her zamanki saç boyamdan istedim.Palette 7.0 yok dediler ve beni Koleston'a yönlendirdiler.Yok indirim var falan diye.E bir deniyim Koleston bu kötü olacak hali yok ya dedim.Palette in kumralına o kadar alışmıştım ki böyle karamele dönük bir rengi vardı gün ışığında.Koleston la bir boyadım ve ŞOKK.Üzerinde kumral yazıyor ama kopkoyu bir renkkk.Boyatmadan önceki saçımdan bile koyu bir renk.O yüzden artık asla güvenmeyeceğim ve kimseye tavsiye etmeyeceğim.Dikkatli ol Koleston un boyaları saçı çok koyu yapıyor.Kaldı ki kumral,açık renkler serisinden bir renktir.Koyu kestaneden bile daha koyu bir renkle karşı karşıya kaldım ve çok mutsuz oluyorum aynaya baktıkça.Artık yavas yavas açıcaz sac rengimizi kahve tonlarla.Ama asla Kolestonla değill !