Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 5.0 açık kahve köpük boya :S

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
373
ark.lar mrb bugün saçlarımı bununla boyadm daha önceden sarışındm balyajlarm vardı sonra kahveye boyattm kuaförde o da baya açlmaya başladı aralardan sarı sarı rahatsz oldm, bende hem kendi rengime dönsün hem de daha koyu olsn die evde bi dha boyıym kendm kahveye dedm.Koyu olsun istiyodm ama bu kdr olcağnı tahmin etmemştm açkçası açık kahve deil bildiğin koyu kestane oldu saçlarm ama kendi rengime yakın bi renk oldu gerçi ama koyu geldi bu kdr koyu olmamalıydı bi de açk kahve olcak yani.Koyusu nasıl oluyodr bunun acaba :S deneyeniniz varmı başka?

Canım şöyle anlatiyim.Benim saclarımda röfle vardı kendi saçımın üstüne.6 ay sonra kumral boyamaya basladım.Bir çok farklı marka kullandım ama en çok Palette den memnun kaldım.Artık sadece diplerini boyuyor,uclarındaki röflelerde ışıltı katıyordu.Derken,birkaç gün önce bir kozmetikçiye girerek her zamanki saç boyamdan istedim.Palette 7.0 yok dediler ve beni Koleston'a yönlendirdiler.Yok indirim var falan diye.E bir deniyim Koleston bu kötü olacak hali yok ya dedim.Palette in kumralına o kadar alışmıştım ki böyle karamele dönük bir rengi vardı gün ışığında.Koleston la bir boyadım ve ŞOKK.Üzerinde kumral yazıyor ama kopkoyu bir renkkk.Boyatmadan önceki saçımdan bile koyu bir renk.O yüzden artık asla güvenmeyeceğim ve kimseye tavsiye etmeyeceğim.Dikkatli ol Koleston un boyaları saçı çok koyu yapıyor.Kaldı ki kumral,açık renkler serisinden bir renktir.Koyu kestaneden bile daha koyu bir renkle karşı karşıya kaldım ve çok mutsuz oluyorum aynaya baktıkça.Artık yavas yavas açıcaz sac rengimizi kahve tonlarla.Ama asla Kolestonla değill !

hmm koleston kurbanları olduk desene :) gerçi annem de kolestonun kışkırtıcı kahvesyle boyamıştı daha önce o da aşırı koyu bi renk çkmştı önceden tahmin etmem lazmdı ama işte ne bileyim böyle olcağını.. açık kahve yani sonuçta.Siyah olcak hali yok dedm boyadm.. gerçi gören herkes beğeniyo ama işte ben alışamadm o kdr açık renk kullandktan sonra.Artk saçımı kendi renginemi döndüreym yksa kahve mi yapaym bunun akmasını bekleyip kararsızım :S

fikri olan varmı kendi rengime dönebilirmiyimki? :s

Bir süre boyamazsan canım tamamen akmasada büyük çoğunlukla renk akıp açılcaktır.Tek bir kez boyamışsın beklersen akar merak etme.Bende koyu karamel olan saçlarımı bi gafletle açık kestaneye boyadım oldumu simsiyeh naapıcam ne edicem bekledim bir bir buçuk ay boyamadım akçağı kadar aktı sonra üzerine açık papatya sarısıyla kumralı karıştırırark boyadım iki kere ve eski rengime geri dçndüm ama diplere dikkat etmek gerekiyo diplerden kendi saçım çıktığı için oraları sadece kumralla boyamam gerekti yoksa açık olurdu.

Kizlar yaklasik 2 hafta once Koleston Acik Kahve ile boyadim saclarimi, boyamaz olaydim, acik kahve degil,siyah oldu saclarim,ertesi gun gidip kullu kumrala boyayayim dedim,oldu dipleri turuncu geri kalan siyah..Peroksit ile rengini kirayim dedim zerre kar etmedi hatta daha da turuncu oldu dipleri,bu sefer Garnier yogun renk acici sari ile boyadim olmadi allah olmadi..En son gittim,Palette yogun renk acici alip saclarimi actim,ardindan da kullu koyu kumrala boyadim,tam 2 kere boyadiktan sonra turunculuktan eser kalmadi ama 2 haftada toplamda 7 ya da 8 kere boyanmis oldu saclarim, elimde kalmadi cok sukur ama Koleston'a epey kufur yagdirdim siz siz olun Loreal'den sasmayin,daha kutusunu acar acmaz kalite ile karsilasiyorsunuz zaten,tercihiniz asla Koleston olmasin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…