Acikcasi ben siyah kullanan ve kahverengi tonlari kullanan biri olarak yorum yapayim en dogal yipratmayan ve boyayi daha acik tona getiren hakiki zeytinyagi banyodan once sacima surup 1 saat bekletiyordum dibine ucuna her yerine sonrada guzelcene duruluyordum zamanlada azda olsa 1 ton kadar acilma elde etmisligim vardirmerhaba bayanlar
başım her sıkıştığında hemen buraya damlıyorum ve konunun uzmanlarından aldığım ipuçlarına göre saçlarımı kurtarıyorum.
saçlarım orjinalinde koyu kestaneydi iki kere boyattım kuaförde ( açık kestane sonra da kumral kahve tarzı bişeye) en son boyamdan sonra saçım turuncu kahve bişi oldu açıldıkça. hemde beyazlar çıktı derken düz tek renk bi kahve olsun istedim. ve koleston4.0 kahveye boyadım. zift siyahhh!! yapay bi siiyahlık var saçımda. artık böyle kullanacağım ama sıkıntım şu:
--aktıkça kahveye döner mi. yoksa hep siyah mı kalcak ?
-- 2 tüp saçıma yetmedi. haliyle en aşağılar eski rengimle kaldı. bugun bi tüp daha alıp sadece altları boyasam yanar mı?
Sinameki kürünü uygulayın. Saça hem bakım yapıyor,hem uzatıyor, hemde boya adına hiç birşey bırakmıyor. Ben bu durumdan hoşnut değilim tabi.boya saçtan bir haftada akıp gidiyor.siyah saçı bile 3 haftada kahverengi yapmışlığı var.ben eskiden uyguluyordum.bu sebepten bıraktım. Boya dayanmiyordu valla.
Evet ama sadece diplerine sürmeyin. Saçın tamamına sürün ki boya aksın. Haftada 2 kere yapabilirsin akması için. Ben 2 kez yapıyordum.sinameki kürünü ilk defa duydum biraz araştırdım internetten. yapılışı bu şekilde midir??
1 avuç sinamekiyi yarım çay bardağı suda birkaç dakka kaynatın, ılıtıp süzün.İçine 10 damla tatlı badem yagı ve 1 tane bemiks ampülü kırın. Saçınızın diplerine masaj yaparak uygulayın. 2 saat bekletip ve yıkayın.kürü haftada bi defa yapabilirsiniz.
Gereken ürünler :
Sinameki (Bir avuç dolusu)
Tatlı Badem Yağı ( 10 damla)
Bemiks Ampül ( 1 tane)