Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 4.0!!

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
merhaba bayanlar

başım her sıkıştığında hemen buraya damlıyorum ve konunun uzmanlarından aldığım ipuçlarına göre saçlarımı kurtarıyorum.

saçlarım orjinalinde koyu kestaneydi iki kere boyattım kuaförde ( açık kestane sonra da kumral kahve tarzı bişeye) en son boyamdan sonra saçım turuncu kahve bişi oldu açıldıkça. hemde beyazlar çıktı derken düz tek renk bi kahve olsun istedim. ve koleston4.0 kahveye boyadım. zift siyahhh!! yapay bi siiyahlık var saçımda. artık böyle kullanacağım ama sıkıntım şu:
--aktıkça kahveye döner mi. yoksa hep siyah mı kalcak ?
-- 2 tüp saçıma yetmedi. haliyle en aşağılar eski rengimle kaldı. bugun bi tüp daha alıp sadece altları boyasam yanar mı?

o zift siyahlık aksada direkt kahveye dönemez zor yani. benimde orjinal saçım siyaha yakın koyu kestane. tatlı bir kahvelik olması için 7li veya 8li numaralara boyuyorum. altın yansımalı kahve oluyor ancak düşünün. Normalde onlar çok açıktır.
yanmaz saçın. sadece boyasız yerleri boya.

ben de gecen sene koleston 4 le boyadım mavi siyah gibi oldu resmen ve asla akmıyor Canım bir buçuk sene boyunca siyahtı benim diplerden acık saclarım cıktı ve hala bant şeklinde o 4 numara sacımda

yeni mi boyadin ? benim sacimda fındık kahvesi boya vardı geçen sene üstüne koleksiyon 4.0 boyadim simsiyah oldu dediğin gibi çok yapay duruyordu. beyaz sabunla yikaya yikaya aktı. hatta benim biraz fazla aktı su an o alttaki açılmış fındık kahvesi yine açığa çıkmış durumda sanki hiç siyaha boyamamis gibi oldu.. gerçekten beyaz sabun tavsiye ederim.. o zamanlarda o siyah rengi hemen kırmıştı..

ne lanet boyaymış o zaman :S hayattan soğudum iki günde. bi de korkarım saçıma çok işlem yapmaktan. bu önümüzdeki günler bana zor gecicek gibi gözüküyo. beyaz sabunu denicem. sabundan sonra şampuanlasam bi problem olmaz demi ? 3 gün oldu boyayalı. R ROCKnROLLA

bi de o kara görüntüyü kırmak adına acaba gidip ombre yaptırsam doğru bir adım olabilir mi?

ombre konusunda tam bir tavsiye veremem çünkü o konuda bi fikrim yok ama beyaz sabundan sonra dediğin gibi şampuanlayabilirsin aynı şekilde ben de öyle yapıyordum. bakım yağları falan da iyi gelecektir beyaz sabun sertleştiriyor saçı.

Siyah saçta ombre kötü duruyor, yaptırmayın. Zamanla illaki akacak, sabırlı olun. Zaten beyaz sabun kullanacakmışsınız, arkasına krem sürmeyi ihmal etmeyin.

Sonra da başka tonda ya da başka markada boyalara geçin.

merhaba bayanlar

başım her sıkıştığında hemen buraya damlıyorum ve konunun uzmanlarından aldığım ipuçlarına göre saçlarımı kurtarıyorum.

saçlarım orjinalinde koyu kestaneydi iki kere boyattım kuaförde ( açık kestane sonra da kumral kahve tarzı bişeye) en son boyamdan sonra saçım turuncu kahve bişi oldu açıldıkça. hemde beyazlar çıktı derken düz tek renk bi kahve olsun istedim. ve koleston4.0 kahveye boyadım. zift siyahhh!! yapay bi siiyahlık var saçımda. artık böyle kullanacağım ama sıkıntım şu:
--aktıkça kahveye döner mi. yoksa hep siyah mı kalcak ?
-- 2 tüp saçıma yetmedi. haliyle en aşağılar eski rengimle kaldı. bugun bi tüp daha alıp sadece altları boyasam yanar mı?
Acikcasi ben siyah kullanan ve kahverengi tonlari kullanan biri olarak yorum yapayim en dogal yipratmayan ve boyayi daha acik tona getiren hakiki zeytinyagi banyodan once sacima surup 1 saat bekletiyordum dibine ucuna her yerine sonrada guzelcene duruluyordum zamanlada azda olsa 1 ton kadar acilma elde etmisligim vardir

Sinameki kürünü uygulayın. Saça hem bakım yapıyor,hem uzatıyor, hemde boya adına hiç birşey bırakmıyor. Ben bu durumdan hoşnut değilim tabi.boya saçtan bir haftada akıp gidiyor.siyah saçı bile 3 haftada kahverengi yapmışlığı var.ben eskiden uyguluyordum.bu sebepten bıraktım. Boya dayanmiyordu valla.

Sinameki kürünü uygulayın. Saça hem bakım yapıyor,hem uzatıyor, hemde boya adına hiç birşey bırakmıyor. Ben bu durumdan hoşnut değilim tabi.boya saçtan bir haftada akıp gidiyor.siyah saçı bile 3 haftada kahverengi yapmışlığı var.ben eskiden uyguluyordum.bu sebepten bıraktım. Boya dayanmiyordu valla.

sinameki kürünü ilk defa duydum biraz araştırdım internetten. yapılışı bu şekilde midir??

1 avuç sinamekiyi yarım çay bardağı suda birkaç dakka kaynatın, ılıtıp süzün.İçine 10 damla tatlı badem yagı ve 1 tane bemiks ampülü kırın. Saçınızın diplerine masaj yaparak uygulayın. 2 saat bekletip ve yıkayın.kürü haftada bi defa yapabilirsiniz.

Gereken ürünler :

Sinameki (Bir avuç dolusu)

Tatlı Badem Yağı ( 10 damla)

Bemiks Ampül ( 1 tane)

sinameki kürünü ilk defa duydum biraz araştırdım internetten. yapılışı bu şekilde midir??

1 avuç sinamekiyi yarım çay bardağı suda birkaç dakka kaynatın, ılıtıp süzün.İçine 10 damla tatlı badem yagı ve 1 tane bemiks ampülü kırın. Saçınızın diplerine masaj yaparak uygulayın. 2 saat bekletip ve yıkayın.kürü haftada bi defa yapabilirsiniz.

Gereken ürünler :

Sinameki (Bir avuç dolusu)

Tatlı Badem Yağı ( 10 damla)

Bemiks Ampül ( 1 tane)
Evet ama sadece diplerine sürmeyin. Saçın tamamına sürün ki boya aksın. Haftada 2 kere yapabilirsin akması için. Ben 2 kez yapıyordum.

merhabalar belki birileri benim gibi bir duruma düşer de çözüm arar diye 1 ay sonraki durumumu yazıyorum.

saçım koleston 4.0 dan zift siyah olmuştu.akıtmak için beyaz sabunu denedim ama saçlarım çok kötü oldu bir kereden sonra yapmadım bende.

o dönem kısa da kestirmiştim. artık siyaha razı olup bari sağlıklı uzasın diye şampuanıma çam terebentin yağı karıştırdım. inanılmaz şekilde akıttı boyayı. 10 gün kadar her yıkadığımda koyu kahve boya aktı sanki saçımdan. haliyle o zift siyahlık özellikle kafamın üstüne denk gelen yerler koyu kahveye dönmeye başladı. dibim şuan daha doğal duruyor. bi de ombre yaptırdım şimdi hiç gözüme batmıyor.

yani çok koyu tutarsa boyalarınız çam terebentin yağını öneririm. 700 ml lik şampuana bi kapağa yakın çam terebentin yağı döktüm. hem saçı besliyo, uzamasına yardımcı oluyo hem de rengini açtı. tabi ombre yaptığımdan beri kullanmıyorum o şampuanımı ama öncesinde yarıya kadar kullanmışım.

Ben de bu tonlara boyadim simsiyah gibi bi seydi ilk boyadigimda korkmustum, sonra tatile gittim tabi 12 saat suyla hasir nesir akti bayagi alt boya acik kumral oldugu icin dogal kahve tonlarina dondu ama genel bi alacalik var ister istemez. Simdi cikolata kahveye cevirmeye caliyorum keske bulasmasaydim

X