floyd Ummagumma Kayıtlı Üye 10 Nisan 2011 99 0 36 İstanbul 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi floyd #1 Arkadaşlar bu renk mavi siyah mı? Şayet öyleyse mavisi yoğun bir mavi siyah arıyorum. Bu renk öyle mi?
Arkadaşlar bu renk mavi siyah mı? Şayet öyleyse mavisi yoğun bir mavi siyah arıyorum. Bu renk öyle mi?
_Semiramis_ кєη∂iмi çσк Kayıtlı Üye 12 Mart 2012 6.848 1 106 Bursa 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi floyd #2 bu rengi arkadasım boyadı hiç mavilik yok sadece hafif kızılımsı gibi yansımalar var
floyd Ummagumma Kayıtlı Üye 10 Nisan 2011 99 0 36 İstanbul 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi floyd #3 Tüh. Teşekkür ederim cevabın için. =)
_Semiramis_ кєη∂iмi çσк Kayıtlı Üye 12 Mart 2012 6.848 1 106 Bursa 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi floyd #4 floyd .!.: Tüh. Teşekkür ederim cevabın için. =) Genişletmek için tıkla... rica ederim :) direk mavi siyah boya ben boyamıştım bildiğin lacivert olmuştu saçım
floyd .!.: Tüh. Teşekkür ederim cevabın için. =) Genişletmek için tıkla... rica ederim :) direk mavi siyah boya ben boyamıştım bildiğin lacivert olmuştu saçım
floyd Ummagumma Kayıtlı Üye 10 Nisan 2011 99 0 36 İstanbul 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi floyd #5 semiramis .!.: rica ederim :) direk mavi siyah boya ben boyamıştım bildiğin lacivert olmuştu saçım Genişletmek için tıkla... Hangi markanındı acaba? Ben de öyle lacivert gibi bir mavi siyah istiyorum da.
semiramis .!.: rica ederim :) direk mavi siyah boya ben boyamıştım bildiğin lacivert olmuştu saçım Genişletmek için tıkla... Hangi markanındı acaba? Ben de öyle lacivert gibi bir mavi siyah istiyorum da.