• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston 2/0 Saç Boyası Akar mı?

ToNe_Def

Burayı seviyorum.
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
485
41
118
İzmir
Merhaba kızLar :1hug:

Saçlarımı dün aKşam koLeston 2/0 koyu siyaha boyattım zemuszemus

Boyanın rengi tam tuttu fakat ışıkta lacivert gibi gözüKmesi beni üzüyoR :gitme:

Saçımın resmini koyamam çünkü kapaLıyım ama bu resimdeki renkLe aynı

Aşırı beyazım bu arada... :ecrin_bebek: 2 günde bir mutLaka saçımı yıKarım yerimseniben

Sizlere sorum: boyanın rengi biraz açar mı? yani akar mı hep böyle koyu kaLmaz dimi? :uhm:

Okuduğunuz için teşekkürler a.s.

aynı sorun bendede mevcut akıtmak istiyorum saçımı palette gece mavisine boyattım peruk gibi duruor saçım yaaa..her boya akar canım özellikle siyah ve kızıllar en çok akan boyadır markası ne olursa olsun...rengi akıtmak için kabartma tozu kullan şampuanla karistır akıtıomuş

canım o lacivert görüntüsü gidiyo zamanla ama siyahlığı hiç akmadı bende..kafamdan bu boyayı atmak için o kadar çaba veriyorumki..

Evet yaa benimde sorunum o... doğaL durmaması :gitme:

Kabartma tozunu denicem arkadaşım sağoL yerimseniben
Peki ortaLama ne kadar sonRa akar boya :uhm:

Evet kızlar denedim kabartma tozunu bir kaba şampuan ve saç kremini koydum sonra 1 paket kabartma tozu yıkadım vallahi aktı gördüm boyanın aktığını ama sürekli böyle yıkayacan ,hergün saçınıza jöle sprey köpuk sürün zaten yıkamak zorunda kalcaksınız bu şekilde olur

Back