Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 12.0 açık doğal sarı

benimde ucları röfle karamel ve kendi rengimde war tutar mı bilmiyorum renk dengeleyici bi boya olması lazm sanırm

kızlar resim yok ama biraz daha açıklayayım.platin sarı veya açık sarı istiyorsanız aradığınızı bulamazsınız.
önce altın sarısı oluyo belirsiz bir turunculuk var küllü olmadığı için.
sonra ise hoop akıyor ve balköpüğüne dönüyor 1 ay içinde
benim böyle oldu

Son düzenleme:
ben geçen ay boyadım kızlar diğer konudada yazmıştım ilk önce bayağı açılıyor hatta ben 1 şişe daha su aldım çünki saçım çok uzun sapsarı oldu turuncu olmadı ama böyle altınımsı bir sarısı vardı şu an yine aktı ve turuncu oldu bende dün yine 6.5 tlye tüp 11.1 aldım yine 2 şişe oksidan aldım birde bu sefer bir kaşıkta oriel katıcam içine inşallah bu sefer sarı renk kalıcı olur daha çok açılıcağına bu boyalar zamanla turuncu oluyor ben anlamadım bu işten birdaha 12.0 almıcam parama yazık çünki birde bende saç derimde kepeklenme oldu içindeki açıcılardan sanırım bundan sonra 11.1 yada 11.7 boyucam bu hafta ytine boyayınca yazarım sonucunu

Son düzenleme:
ben geçen ay boyadım kızlar diğer konudada yazmıştım ilk önce bayağı açılıyor hatta ben 1 şişe daha su aldım çünki saçım çok uzun sapsarı oldu turuncu olmadı ama böyle altınımsı bir sarısı vardı şu an yine aktı ve turuncu oldu bende dün yine 6.5 tlye tüp 11.1 aldım yine 2 şişe oksidan aldım birde bu sefer bir kaşıkta oriel katıcam içine inşallah bu sefer sarı renk kalıcı olur daha çok açılıcağına bu boyalar zamanla turuncu oluyor ben anlamadım bu işten birdaha 12.0 almıcam parama yazık çünki birde bende saç derimde kepeklenme oldu içindeki açıcılardan sanırım bundan sonra 11.1 yada 11.7 boyucam bu hafta ytine boyayınca yazarım sonucunu

ben geçen ay boyadım kızlar diğer konudada yazmıştım ilk önce bayağı açılıyor hatta ben 1 şişe daha su aldım çünki saçım çok uzun sapsarı oldu turuncu olmadı ama böyle altınımsı bir sarısı vardı şu an yine aktı ve turuncu oldu bende dün yine 6.5 tlye tüp 11.1 aldım yine 2 şişe oksidan aldım birde bu sefer bir kaşıkta oriel katıcam içine inşallah bu sefer sarı renk kalıcı olur daha çok açılıcağına bu boyalar zamanla turuncu oluyor ben anlamadım bu işten birdaha 12.0 almıcam parama yazık çünki birde bende saç derimde kepeklenme oldu içindeki açıcılardan sanırım bundan sonra 11.1 yada 11.7 boyucam bu hafta yine boyayınca yazarım sonucunu

merhabalar:) bnm saclarım koleston altın sarısıyla boyalıydı ve turuncu bi renk almıstı üzerine 11.1 boyadım ve saclarımın bazı yerleri yeşerdi smdide 12.0 boyayıp rengi açmak istiorum ama bazı arkadaslarım 12.0 ve 12.1 i karıştırırmalısın diolar yine yeserirmi die korkuorum ne yapmalıyım sarı olması ve yesermemesi için bi bilgisi olan yada önerisi olan varsa yardım etsn lütfen

nilce ilk defa yazıyorm bir hatam olursa şimdiden kusura bakma :) 12.0 koleston 2 sene kullandım. ilk önce röfleli saçlarımın dibi gelince zırt pırt kuaföre gitmemek için diplerimi boyuyordum sarı olmuyor ama hafif turuncu açık kumral bi renk oluyordu buda açık sarı röfleli saçımın dibine gayet yakışıyordu daha sonra röfleyide kendim yapmaya başladım şöyleki koleston röfle seti alıp saçımı açıyordum turuncu oluyordu üstünede 12.0 la boyayınca bildiğin kuaförlerdeki sarı gibi oluyordu hatta pekçok kişi sarını nerde yaptırdın die sormuştu. gelelim senin saçına koleston röfle seti alıp saçlarını açabilirsin yıpranır die korkma çünkü kuaförlerdeki açıcılar kadar güçlü değil hatta hiç değil :) o şekilde aç 2 gün sonrada 12.0 ile boya mükemmel bir sarı elde ediceksin yalnız benm doğal saç rengim orta kumraldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…