Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 12.0 açık doğal sarı

henüz denemedim bayrama kadar alıp boyucam inşallah yine yazarım size

canım benim saçımda koyu kumral 11.1 boyamıştım birkaç işlemden sonra 50 gün filan oldu saçım senin dediğin gibi sanki açık karamel gibi bişey oldu bide koleston saçımı çok yıprattı benim palette daha iyi gelmişti tabi saçtan saçada değişir canım ama mutlaka foto koy oldu mu ben kapalıyım koyamıyorum malesef

Son düzenleme:
tamam cnm bende bayramdan sonraya herhangi bi sarıya boyıcam küllü ya da en açık sarıya umarım tutar oksidanını 3 tane koycam açılsın die... 2 kutu boyuyorum ben çnkü inşallah açılır ya

tamam cnm bende bayramdan sonraya herhangi bi sarıya boyıcam küllü ya da en açık sarıya umarım tutar oksidanını 3 tane koycam açılsın die... 2 kutu boyuyorum ben çnkü inşallah açılır ya

hadi bakalım canım bekliyorum sonucunu buarada saçın ne renk şuan?benim saçımda uzun bende iki kutu kullanıyorum boyayı bir yerde kendi oksidanı yerine 40 volümlük oksidasyon kremi ve bir yemek kaşığı oryel karıştırın boyanın kendi oksidanınında yarısını koyun saça sürün diyordu ama ben cesaret edemedim birde saç uçlarım çok kırıldı yanar diye korkuyorum ya....deneyenler var mıdır acaba?:92:

benim saç rengim doğal rengi yani bakır kızılıydı, üstüne ben ilk defa kolestın 8/0 açık kumral boyadım tutmadı gibi bişe oldu şimdi sarı boyıcam bakalım ne olcak. ama işte hangi sarıyı boyasam die düşünüorum en açığı boyarım galiba

canım sana bir fikir.istersen uygularsın.
bu renk iki kere üstüste boyayınca güzel tutuyormuş bir arkadaşımın dediğine göre.
sen zaten dip boya yapacağına göre, boyayı ikiye bölerek bir hafta ara ile iki kez boya. bayrama kadar hoş bir sarı olursun inş.

Son düzenleme:

ben dayanamadım bugün boyadım.
bunun içinden çıkan boyanın miktarı azmış.o yüzden bölmedim. ama suyu normalin iki katı.

renk güzel oldu,tatlı bir sarı oldu.
umarım sende beğenirsin

silky die bır boya kullandım kızlar mukemmel bişi çıktı yıpratmadan baya açtı...

tatlım 7/1 küllü kumrala boyadım koyu oldu biraz ama memnunum =):13:

memnunsan sorun yok canım güle güle kullan nasıl oldu peki benim saçım senin avatardakine benziyor biraz açık karamel gibi sanki bende boyarsam eğer palette açık papatyayı düşünüyorum boyarsam tabiki dayanamayıp:78:

bende 1 hafta önce 12.0 boyadım güzel bir sarı oldu turuncu olmadı ama bebek sarısı gibi değilde daha çok altın sarısına benziyor birkaç kere yıkadım akma olmadı renk dahada güzel oldu içinden çıkan saç kremi muhteşem saçlarım yumuşacık oldu hiçte yıpranma olmadı 1 ay içinde yine yazarım renk sabit kalırsa bundan sonra devamlı 12.0 boyucam ama gitgide dahada çok açılırmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…