Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 12.0 açık doğal sarı

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
kızlar benim saçlarım şu an koleston 11.1 boyalı ama birkaç ardaşımda olmak üzere 12.0 ı merak ediyoruz boyayan varmı renk nasıl oluyor benim diplerim koyu kumral(orjinal saçım) çok az çıktılar bir dahaki aya alıp boyamak istiyorum eğer kullanan varsa ne olur yazsın turuncu olsun istemiyorum 11.1 güzel tutuyor küllü olduğu için benim dipler de turuncu olmuyor ama yıkadıkça bal köpüğü gibi oluyor ban tatlı bir sarı istiyorum

ben denedim daha önce canım güzel bi sarı rengi benimki o resimde görsdüğüne yakın olmuştu ama çok dikkat çekiyordu sonrasında 11.1 le boyadım o daha güzel oldu sanki

sağol canım yani 11.1 arasında 1 ton fark yok dahada açık oluyor dimi birde saç yıpranıyormu turuncu oluyormu peki dipler

evet ben denedim 11.1 'i kullanan biri olarak ve diplerimi hala toparlamaya çalışıyorum acaip kızıllık oluşuyor sakın yapmayın küllü küllü devam edin

evet canım bu tür renkler biraz riskli saçların turuncuyada dönüşebilir ama benim nedense hiç turuncu olmaz o kadarda uğraşırım,ama küllüsü daha güzel bencede

bende denedim cnm bu 12.0'ı bende turunculaşma filan hiç olmadı diplerim koyu renk olmasına rağmen çokta güzel olmuştu yine boyamaya düşünüyorum tavsiyede ediyorum

benim dogal rengimkoyu kahve .. çok acık sarı beklemiyorsanız sonucdan turuncu gelmeyebilir ama kuaförde acılan rengi asla vermez .. benim saclar platin belki o sebeple sırıttı .. daha koyu sarı saclar icin yapılırsa bu uygulama göze batmayabilir ..bende bariz turuncu oldu

benimde nedense diplerim çok açılıyor hemen tutuyor hatta 11.1 boyadığımda diplerim daha açık olmuştu sonra zamanla oturdu rengi şimdi daha 1 cm çıktı biraz geçsinde birdahaki aya boyarım inşallah sen platini nasıl elde ediyorsun peki kuafördemi

evt cnm açma boyama benim oriel yiyo saclarım çin işkencesi gibi açılırken ama seviyorum bırakamadım bu rengi

cottonheart bende saçımı 11/1 ile boyamak istiyorum şuan saçımda 8/1 var 11/1 saçda nasıl duruyor ben sarı olsun istiyorum ama çok açık olmasın ve turunculuk olmasın istiyorum bana yardımcı olurmusun

cottonheart bende saçımı 11/1 ile boyamak istiyorum şuan saçımda 8/1 var 11/1 saçda nasıl duruyor ben sarı olsun istiyorum ama çok açık olmasın ve turunculuk olmasın istiyorum bana yardımcı olurmusun

canım ben ilk önce palette 7.0 la başladım sonra 8.0 aldım ondan sonrada koleston 11.1 aldım renk ilk başta güzel sarı oluyor ama zamanla aktıkça bal köpüğü gibi oluyor şu anda orta derecede memnunum ama sana tavsiyem sende benim gibi yap 11.1 al sonrada koyu gelirse 12.1 alırsın bende bu ay 12.1 alıcam bende tatlı bir sarı istiyorum turunculuk istemiyorum

çok teşekkür ederim birde bu profil resmindeki sarı saç çok hoşuma gitti acaba onu elde etmek için ne işlem yapmak gerek

bence o sık atılmış balyaj yada röfle boyanın içinede oriel katıyorlar sarı oluyor ama kötüde olabiliyor rengi işi iyi bilmek lazım

12.0 ı denedin mi nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…