- Konu Sahibi cottonheart
-
benimde nedense diplerim çok açılıyor hemen tutuyor hatta 11.1 boyadığımda diplerim daha açık olmuştu sonra zamanla oturdu rengi şimdi daha 1 cm çıktı biraz geçsinde birdahaki aya boyarım inşallah sen platini nasıl elde ediyorsun peki kuafördemi
cottonheart bende saçımı 11/1 ile boyamak istiyorum şuan saçımda 8/1 var 11/1 saçda nasıl duruyor ben sarı olsun istiyorum ama çok açık olmasın ve turunculuk olmasın istiyorum bana yardımcı olurmusun
canım ben ilk önce palette 7.0 la başladım sonra 8.0 aldım ondan sonrada koleston 11.1 aldım renk ilk başta güzel sarı oluyor ama zamanla aktıkça bal köpüğü gibi oluyor şu anda orta derecede memnunum ama sana tavsiyem sende benim gibi yap 11.1 al sonrada koyu gelirse 12.1 alırsın bende bu ay 12.1 alıcam bende tatlı bir sarı istiyorum turunculuk istemiyorum
kızlar benim saçlarım şu an koleston 11.1 boyalı ama birkaç ardaşımda olmak üzere 12.0 ı merak ediyoruz boyayan varmı renk nasıl oluyor benim diplerim koyu kumral(orjinal saçım) çok az çıktılar bir dahaki aya alıp boyamak istiyorum eğer kullanan varsa ne olur yazsın turuncu olsun istemiyorum 11.1 güzel tutuyor küllü olduğu için benim dipler de turuncu olmuyor ama yıkadıkça bal köpüğü gibi oluyor ban tatlı bir sarı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?