• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 11.7 vanilya sarısı boyadım...

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
daha önce kolestonun 11.1 ini kullanıyordum renkten memnundum fakat akınca turuncu oluyordu ilk boyadığımda sapsarı olan bir renk 2 haftada nasıl bu kadar turuncu, koyu bir renk oluyor anlamıyorum daha sonra kolestonun natural serisinin 11.7 vanilya sarısınyla boyadım oda çok güzel bir sarı oldu hatta orielle açılmış gibi oldu ama yine 2 haftada dibi bile çıkmadan kopkoyu oldu sizce birdahaki sefere 12.1 mi alayım yoksa boyamın içine bir kaşık orielmi katayım bide oriel koysam rengi yine koyulaşırmı bu şekil kalsa resmen bebek sarısı gibi oluyor ne olur bu durumda olan varsa akıl versin

12.1 ilk başta çok güzel,açık bir sarı oluyor ama yıkandıkça koyulaşmamakla birlikte çiğ bir renk alıyor cnm...bence vanilya sarısının içine oriel katarsan koyulaşma olmaz yıkandıkça..ben de tam tersi durumdayım seninle,12.1 le boyuyordum yıkandıkça beyaza yakın çiğ bir sarı oldu ve artık vanilya sarısı gibi daha doğal ve koyu bir sarı düşünüyordum ben de.....şimdi sen de turunculaşıyor dedin kafam karıştı...sempatiksalakcinni...ben de aynı yöntem yaparım o zaman...vanilya sarısı+ çok az oriel...

yani 12.1 turunculaşmayıp dahadamı sarı oluyor ben birde onu deneyim ozaman yine akarsa orielle boyayı karıştırırım senin doğal rengin ne renk

bende koleston 12.0 boyadım saçlarımı yıkandıktan sonra renk açılıyor birgün sonra hemen koyu bir renk oluyor.şimdi de koleston 11.1 boyayacağım acaba birazda vitalin platin sarısından karıştırsam mı:uhm:

yani 12.1 turunculaşmayıp dahadamı sarı oluyor ben birde onu deneyim ozaman yine akarsa orielle boyayı karıştırırım senin doğal rengin ne renk

canım benim doğal rengim koyu kumral,açık kestane arası bir renk..uzun zamandır sürekli sarı boyuyorum..12.1 turunculaşma yapmadı bende...ama dedigim gibi ben defalarca boyadım ,artık turunculaşma görmüyorum hiç saçlarımda...ki 12.1 zaten açık bir renk oldugundan turunculaşmaz diye düşünüyorum,aksine aktıkça açılıyor rengi,koyulaşmıyor öyle turuncuya dönmüyor...onu begenmezsen oriel ve altın sarı karışımını denersin cnm....

ben arıyorum ama piyasada kolestonun 12.1 ini bulamıyorum
12.0 ile boyuyacam mecburen.
önümüzdeki ay bildiririm sonucu

bende bayrama kadar boyucam peki 12.1 ile 12.o arasında ne gibi farka vardır hangisinde daha çok açılır acaba dedimya benim sorunum açılması değil hemen akıp turuncu oluyor o güzel sarı kalmıyor

bende bayrama kadar boyucam peki 12.1 ile 12.o arasında ne gibi farka vardır hangisinde daha çok açılır acaba dedimya benim sorunum açılması değil hemen akıp turuncu oluyor o güzel sarı kalmıyor

canım,12.0 ın turunculaştırma ihtimali olabilir içinde küllülük barındırmadıgı için...rengi açarken turuncuya doğru dönüyor çünkü üstler...12.1 de ise küllü renkler turunculaşmayı kırdıgı için öyle bir risk yok diyebilirim..(yani en azından bende olmadı ,yanlış yönlendirmek istemem...) ben kıbrıs tayım,burada 12.1 bulabiliyorum ,büyük marketlerde yok mu acaba ?????ama bulamazsanız 12.0 yerine palette küllü açık sarı(10- 1 di sanırım.)..deneyin bence, turunculaşma olmaması için...aktıkça daha da güzelleşiyor üstelik küllü açık sarılar...ben foto bulursam eklemeye çalışcam...sevgiler...

koleston perfect 12.11 varmış yani yoğun küllü.
onu bulmaya çalış istersen cnm.turunculuk kesinlikle olmuyor diyo küllümango

nasıl bşy oluyo bu vanilya sarısı resim varmı çok merak ettim..

benim saçımda koyu kumral 50 gün önca koleston açık küllü sarıya boyamıştım ondan önce fındık kabuğu vardı ondan kaynaklanan turunculuğu aldı ve saçımı bir kaç ton açtı ama bende güzel bir sarı istiyorum vanilya sarısı boyayan arkadaşlarım resim koyar:12:sa çok sevinirim ya

ben de aynı durumdayım 11.1 ile boyadım aktı. sonra palette açık papatya ile boyadım yine turunculuk var. diplerimde siyah şimdi 2 cm kadar napsam acaba diye düşünüyorum 12.1 çok mu açık olur acaba bilemiyorumki. bende aralara platin attırsam diyorum kararsızım.

Son düzenleme:
ben 12.0 yada 12.1 boyucam yakında ozaman yazarım sonucu birdahaki hafta boyucam bayrama kadar inşallah ama resim ekleyemem eşim boyamama bile kızıyor birde resim eklersem kıyameti koparır birde onun bilgisayarı daha öncede yazmıştım ne eklesem görüyor kusura bakmayın ne olur ama saç rengime yakın bir ünlünün fotoğrafını koyarım

$100_1790.jpg

vanilya sarısına boyarken bu renkti saclarım merak edenler için

ben geçen ay 12.0 ile boyadım benim saçımı vanilya sarısı kadar açmadı birde ilk başta bayağı sarı oldu ama 1 ay içinde yine turuncu oldu param boşuna gitti bende bu ay yine 11.1 aldım 6.5 tl bizim burda (tüpü) 2 tanede oksidan aldım bu şekil boyucam birde bu sefer içine 1 kaşık orielde katıcam zaten saçım uzun bana 2 şişe oksidan anca gidiyor hem boyayı çoğaltmış oluyorum ben 12.0 ile boyadığımdada böyle yaptım fazladan bir şişe oksidanı boyanın içine kattım ama sonuç yine turuncu bundan sonra 11.1 ile devam edicem olmadı yine 11.7 vanilya sarısı alırım

ben de aynı durumdayım 11.1 ile boyadım aktı. sonra palette açık papatya ile boyadım yine turunculuk var. diplerimde siyah şimdi 2 cm kadar napsam acaba diye düşünüyorum 12.1 çok mu açık olur acaba bilemiyorumki. bende aralara platin attırsam diyorum kararsızım.

çok açık olmuyor birde zamanla hemen koyulaşıp turuncu oluyor dene bence ondan sonrada 11.7 vanilya sarısını deneyebilirsin oda güzel bir sarı oluyor

çok açık olmuyor birde zamanla hemen koyulaşıp turuncu oluyor dene bence ondan sonrada 11.7 vanilya sarısını deneyebilirsin oda güzel bir sarı oluyor

bende bu akşam 11. ve 2 tüp oksidasyonu karıştırdım birde içine biraz oriel kattım 45 dk beklettim sapsarı oldu ama inşallah akınca turuncu olmaz şimdilik yıpranmadı ama bakalım sonra sonuçları yazarım

Back