Saç Rengi ve Saç Boyama KOLESTON 0.4 KUMRAL SİYAH OLDU ACİL YARDIM

bendenizlila

Başlangıç Tarihi: 27.03.2019 Verilen Kilo:
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2017
31
33
24
Merhaba,

Saçımı birkaç saat önce Koleston 0.4 kumral rengine boyadım, Ama saçım diiiirek siyah oldu fotoğrafları yükledim. Üstelik 25-30 dakika bekletmiştim. Kendi saç rengimden bayyya koyu. Nasıl akıtabilirim bunu ya, lise öğrencisiyim cidden evden çıkasım gelmiyor. Çok acil tavsiye!!!!

Eklentiler

• 230FC934-2B41-4AF6-B3A9-D9D37A17E110.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 362
  • 7F7DDAF6-43EA-4561-A332-E6E312FBAF13.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 284
Lütfen yardım edin ya, akar mı bu cidden?? Beyaz sabun cidden kullanayım mı her gün??

Lütfen yardım edin ya, akar mı bu cidden?? Beyaz sabun cidden kullanayım mı her gün??
beyaz sabun tek çare ah keşke internete baksaydınız koleston pişmanlıktır bene tavsıye koleston kullanmayın kumralı bile simsiyah yapıyor hangi boya olursa olsun 5 nodan aşagıya almayın simsiyah yapar

4 no zaten acık kahve koyu kestane yazdıgına bakmayın sıyahtır hepsı beyaz sabunlayıp kremleyın kepek şampuanıda akıtır boyayı

beyaz sabun tek çare ah keşke internete baksaydınız koleston pişmanlıktır bene tavsıye koleston kullanmayın kumralı bile simsiyah yapıyor hangi boya olursa olsun 5 nodan aşagıya almayın simsiyah yapar

biraz ani karar verdim, başta ay ışığı kahvesi alacaktım keşke onu alsaymışım. Saçımda önceden bal köpüğü gibi bir renk vardı akmasını bekleyeyim dedim e o da akmıyor saçın ortasında kalınca kapatayım bari dedim, oradakilerde bunu önerince aldım ama ışıkta koyu kahve yansıması dışında zift gibi siyah oldu. Beyaz sabun deneyeceğim ben de ikinci günü boyalı olarak inşallah akıtır ya çok teşekkürler

Beyaz sabun gibi tavsiyesi olanlar ya da benim gibi olup çaresini bulanlar yazarsa çok sevinirimmm

Beyaz sabun gibi tavsiyesi olanlar ya da benim gibi olup çaresini bulanlar yazarsa çok sevinirimmm
Canım genelde boyadaki isimlere kanma yok parlak çikolata filan önemli olan numaraları 5.0 nodan aşagıya alma benimde siyahtı 2 sene önce paletteye boyadım senin gibi zifiri olmuştu elidorun kepek şampuanı ve beyaz sabunla yıkıyodum 1 ay gibi sürede aktı benmde altta balköpügü vardı beyaz sabun akıtır

Beyaz sabunla köpürt sonra saç kremi uygula muhakkak daha yeni boyamıssın akar zamanla

1 ay boyunca hangi sıklıkla yaptın bunu, ve şey tamamen aktı mı nasıl oldu sonucu?

1 ay boyunca hangi sıklıkla yaptın bunu, ve şey tamamen aktı mı nasıl oldu sonucu?
Tamamen aktı zemin acık oldugu icin hic kalmadı siyah ben hergün uygulamadm beyaz sabun duşta bi beyaz sbn bi sampuan uyguladm haftada iki kez fln yaptım

Yaaa çok sevindim ben de bugün deniycem beyaz sabunu 3 gün oldu inşallah sonuç alırım, çok teşekkürler güncelleyeceğim burayı akşammm

Bunu aldım, umarım işe yarar tabii beyaz sabun ile beraber

Eklentiler

• image.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 122
Cnm kumral istiyorsan 8 yada 7 alsaydın. 7 nin bazı tonları bile koyu yapiyor.
Her gün yıka akar cnm. Banyoda uzun süre kal 3 kere yıka bi kaç güne akar.

Merhaba bende saclarimi bir kuaforde ombre yaptirdim kendi sac rengim yillardir sari boyali bakirlik vardi dibim de gelmisti ayin 20 sinde boyattim uclari baya acti bebek sarisi oldu dipler bildigin kopkoyu oldu asla bu kadar koyu kullanamam gunlerdir agliyorum bicok forumda c vitamini ile sac boyasi akitma gordum denedim bir gun arayla iki defa baya kirdi rengini hatta bir ton acildi gibi ama bana hala koyu geliyor napmam gerek simdi 4 defa daha c vitamini uygulayip sari boyasam tutar mi lutfen yardim edin

Bir kere beyaz sabunla yıkadım gri su aktı ama görünürde bir değişim olmadı ne yazık ki, bugün tekrar yapıcam haftada iki şeklinde gidiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…