- 19 Kasım 2017
- 31
- 33
- 24
-
- Konu Sahibi bendenizlila
beyaz sabun tek çare ah keşke internete baksaydınız koleston pişmanlıktır bene tavsıye koleston kullanmayın kumralı bile simsiyah yapıyor hangi boya olursa olsun 5 nodan aşagıya almayın simsiyah yaparLütfen yardım edin ya, akar mı bu cidden?? Beyaz sabun cidden kullanayım mı her gün??
beyaz sabun tek çare ah keşke internete baksaydınız koleston pişmanlıktır bene tavsıye koleston kullanmayın kumralı bile simsiyah yapıyor hangi boya olursa olsun 5 nodan aşagıya almayın simsiyah yapar
Canım genelde boyadaki isimlere kanma yok parlak çikolata filan önemli olan numaraları 5.0 nodan aşagıya alma benimde siyahtı 2 sene önce paletteye boyadım senin gibi zifiri olmuştu elidorun kepek şampuanı ve beyaz sabunla yıkıyodum 1 ay gibi sürede aktı benmde altta balköpügü vardı beyaz sabun akıtırBeyaz sabun gibi tavsiyesi olanlar ya da benim gibi olup çaresini bulanlar yazarsa çok sevinirimmm
Tamamen aktı zemin acık oldugu icin hic kalmadı siyah ben hergün uygulamadm beyaz sabun duşta bi beyaz sbn bi sampuan uyguladm haftada iki kez fln yaptım1 ay boyunca hangi sıklıkla yaptın bunu, ve şey tamamen aktı mı nasıl oldu sonucu?
Bekliyorum siyah köpükler akmıştı bendeYaaa çok sevindim ben de bugün deniycem beyaz sabunu 3 gün oldu inşallah sonuç alırım, çok teşekkürler güncelleyeceğim burayı akşammm
Yarar uçlara saç kremidr uygula kurumasın saclar bu arada yag bakımı da boyayı söküyorBunu aldım, umarım işe yarar tabii beyaz sabun ile beraber
DenedinmiBunu aldım, umarım işe yarar tabii beyaz sabun ile beraber