kolesterolüm yukselmis bu neki simdi :/

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
34
Kizlar aile hekimligine cuma gunu rutin kontroller icin kan vermistim bugun sonuclarimi aldim demir ve b 12 dusuk herzamanki gibi ama kolesterolüm yukselmis cok yagli hamur isi yiyen biri degilim bu neden olurki topu topu 4 kilo aldim 30 haftadir.. gecici bi durummudur acaba basina gelen varmi hamileliktenmi kaynaklaniyor acaba hep ilk gebeligimle kiyasliyorum ilkinde kolesterolüm falan yoktu sonuclarima bi bakarmisiniz...

Eklentiler

• 20150525_163014.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 94
Benimde kolesterolum yuksek cikmisti. Doktoruma sordum hamilelikte yüksek çıkması cok normal demisti.

Benim hipotiroidim olduğu için hep yuksek kolesterolün sizde varmı hipotroidi falan?

Yok canim troidimede bakildi normalmis onda bir sikinti yok dedi anlamadim ilk gebeligimde hic olmamisti
Cokta bi kilo almamissin. Gebelikte metabolizma yavaşlıyor ya belki onunla alakalidir, sen içini ferah tut. zaten çok yüksek olsaydı doktorun önlem alırdı

Cokta bi kilo almamissin. Gebelikte metabolizma yavaşlıyor ya belki onunla alakalidir, sen içini ferah tut. zaten çok yüksek olsaydı doktorun önlem alırdı
Ins kalici birsey degildir 65 ile hamile kaldim 69 um suanda kilodan olamaz dedi zaten ins gebelikden dolayidir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…