Ya kızlar çok tuhaf bir şey öğrendim komik desem değil, ama saçmalığın daniskası
Tabiri caizse " beyaz yakalı" erkekler şimdilerde kendisine efendi arıyorlarmış (sahibe kız-kadın oluyor burada) elin kadını kızının evinin kirasını kıyafet masrafını filan karşılıyorlarmış, hem de evde kendi karısı varken bir de
çok tuhaf geldi yahu
Page 2 Read köle olmak isteyenlere - öneriler from the story köle olmak isteyenlere by serkanizmo (Serkan) with 2,151 reads.Sen yaparsan onu mutlu edebilirsin...
Ama tabi böyle kandırılanlar da oluyormuş işte ben sana böyle böyle masraf yaptım sen de benim isteklerimi karşılayacaksın yoksa seni bilmemkime rezil ederim söylerim vs vs diye...
Sosyal medyada yeni bir tehlike ile karşı karşıyayız. Çok sayıda kişi kendini ‘finansal köle’ olarak tanımlıyor ve ‘sahibini’ arıyor. Bu kişiler, sahibine para yolluyor, tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Ancak uzmanlara göre finansal kölelik şantaj, tehdit ve dolandırıcılık gibi davalara konu olan...
Şaşırınca yorumları merak ettiğim için paylaşmak istedim kusura bakmayın umarım kötü bir şeylerin reklamı gibi olmamıştır