Plasenta previa nedeniyle hamileligim agir geciyor. kızım sıkıldı diye bahcelievlerde a.. kolejine verdim yaz okuluna.4,5 yasindaki cocugu başka çocuga emanet etmisler. o da kızımın üstüne düşmüş. kolu kırıldı.bana da yalan soyluyolar ki kendi düşmüşmüş.ilk yardım yanlış taşıma yanlış. öğretmenler görmemiş. nerdelerse.yaz günü kızımın kolu vucuduyla sarılı. içim acıyo.avukata da vercem muhabir arkadasa haber de yaptırcam.kolej iyidir dedik yaşanana bak.
yaşadığınız gerçekten çok üzücü bir olay. ben de anasınıflarında stajerlik yapmış biriyim. kazalar kaçınılmazdır. anlayış gösterilmesi gerekir. bu durum hariç.
sorumlu sınıf öğretmenidir. kesinlikle sınıftan çıkamaz.sınıfa göz kulak olması lazım ya da gruba. eğer durum anlattığınız gibiyse yapılan bir suç.
Kazalar tabiki olur. ama spor hocasI ve sınıf öğretmeni görür.hemşire doğru müdahale yapar ve hastaneye gòtürülür. bize görmedik diyince sinirlendik. stajer öğretmeni de izlemeliler. çocuklar 4.5 yaşında. günlerce inkara gittiler de kirik oyle bir yerde ki aksi imkansız. Ben kucağıma alamıyorum kızımı. öyle taşıdılar ki. herşey hataydı.kırık kola bir dedtek bağlanmaz mı? Allah çocuklarımızı korusun. onun acısı eşim gelene kadar çektiğimiz eziyet ayrı. Anlayış hakedene gösterilir. gerçi bunlara da bisey yapmadık.mahkemeye versen kimse görmemiş. kolejin avukatlarına karşı kimi bulayım.