• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolej Günlüğü TNT

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
TNT ekranlarında başlayan olan yeni gençlik dizisi Kolej Günlüğü dizisi

Hayallerinizden sakın vazgeçmeyin! Hayal kurmanın tanrısal bir ilham, geleceğin habercisi olduğunu düşünen, gözlerinde güneş saklayan kız; Elif… Hayatın, hayali hep tek bir çizikle harcadığına inanan, öfkesi kendinden, boyundan, yaşından …büyük bir delikanlı; Onur… Hayal kurmanın basit bir avuntu, fukara edebiyatı olduğunu düşünen, herkesin hayallerindeki hayata sahip ama hala yüreği çocuk bir delikanlı; Mert… Hayal ya da hayat, tek bir harfin hesabını yapmayalım; bu üç gencin yollarını kesiştirir bir gün. Elif bir gün bir hayal kurar. Hepimiz gibi. İyi bir gelecek için iyi bir eğitim alabilmeyi ister. İlk durak İstanbul’un önemli kolejlerinden biridir. Özel Set Koleji, burslu öğrenci almak için sınav açar. Elif, hayattan beklediği işaretin bu sınav olduğuna ve kazanacağına emin, ilerler kendi yolunda. Öte yandan Onur, matematikle felsefeyle kafa şişirmek yerine bir an önce hayata atılmak, büyümek, güç sahibi olmak gibi bir başka hayalin kanadına tutunmuştur… Elif ,Mert ve Onur! Bu üç gencin yolu Set kolejinde birleşir! “Ne var ki işler hiç de tahmin ettikleri gibi olmaz.” Yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, Yönetmenliğini Feride Kaytan’ın yaptığı, Senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı “KOLEJ GÜNLÜĞÜ” TNT Ekranlarında.

Son düzenleyen: Moderatör:
[video=youtube;nmH92eN--Lg]http://www.youtube.com/watch?v=nmH92eN--Lg[/video]

3. bölüm fragmanı :92::92::92:

ısmı bana cok ıtıcı geldı daha halktan olan dızıler daha cok tutuluyo boyle kolejde gecenler bıraz gercek dısı oluyo

genclik dizisi diye cikarilan filmleri izlemeden bi kez daha dusunmek gerekiyo artik
zamanimi harcamaya deger mi deymez mi diye...

gencilk dizisi diye cikariyolar izleyenlerin yas ortalamasi 14-15 :))
misal : kucuk sirlar:27::27:

bu dizinin ismi bana lise defterini hatirlatti onu da tam izlememistim, dogru duzun
izledigim tek okul dizisi hayat bilgisi oldu keske yine oyle bi dizi baslasa

genclik dizisi diye cikarilan filmleri izlemeden bi kez daha dusunmek gerekiyo artik
zamanimi harcamaya deger mi deymez mi diye...

gencilk dizisi diye cikariyolar izleyenlerin yas ortalamasi 14-15 :))
misal : kucuk sirlar:27::27:

bu dizinin ismi bana lise defterini hatirlatti onu da tam izlememistim, dogru duzun
izledigim tek okul dizisi hayat bilgisi oldu keske yine oyle bi dizi baslasa

hayat bilgisi gerçekten çok güzeldi yaaa :69: gerçi başta kavak yelleri de süperdi soradan saçmalıo diziler illa uzatcaz diye arka sıradakiler gene hayatımda gördüğün en fena rezil saçma dizi çok mu kötüledim yaaa :86:

hayat bilgisi gerçekten çok güzeldi yaaa :69: gerçi başta kavak yelleri de süperdi soradan saçmalıo diziler illa uzatcaz diye arka sıradakiler gene hayatımda gördüğün en fena rezil saçma dizi çok mu kötüledim yaaa :86:

:1::1: aynen katiliyorum canim arka siradakilerde basta guzeldi ben seviyodum ama artik
acayip bi derecede sacmaladi kavak yellerinden bi farki yok bence

sarp a uzuluyorum o dizide harcaniyo:27: ztn o toparliyo diziyi oda olmasa bu sezonun sonuna kdr bile dayanmazdi bu dizi:27::27:

:1::1: aynen katiliyorum canim arka siradakilerde basta guzeldi ben seviyodum ama artik
acayip bi derecede sacmaladi kavak yellerinden bi farki yok bence

sarp a uzuluyorum o dizide harcaniyo:27: ztn o toparliyo diziyi oda olmasa bu sezonun sonuna kdr bile dayanmazdi bu dizi:27::27:

aynen cnm yaaa sarp olmasa hiç izlenmezdi onun yüzü suyu hürmetine izlenio biraz işte ama ben haftalardan bakmıorum :50::50:

aynen cnm yaaa sarp olmasa hiç izlenmezdi onun yüzü suyu hürmetine izlenio biraz işte ama ben haftalardan bakmıorum :50::50:

:1::1: bende fragmanlardan takip ediyorum yetiyo:27:
bu dizide pek tutmaz gibime geliyo,
hayat bilgisi tarzi sicak, dogal , gercekci okulda sadece entrikalar, dedikodular
kimin eli kimin cebinde oynamalar, okula defileye gider gibi gitmeleri degil, dostluklarin, hayatin konu edildigi bi dizi istiyoruz!:kkk:

Back
X