Yapıyorum ama faydasinı görmedimDuzenli kese yap, faydasi olur bence.
Güneş kremi kullanmadığın sürece o lekeler daha koyulaşıp rahatsız hale gelicek cildin nemsiz olduğu için gözeneklerin sıkı ve kıllar kendini dışarı atamadığı için o sivilceler oluşuyor yağlı olduğundan değil.. O sivilcelerde güneşte korumazsan leke olusturuyo.. Doktora git tabiiki de ama çevremde ne kadar az su içen varsa kolları ve bacaklarında bu şekilde.. Güneş kremini ve nem olayını es geçme olur mu ?Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Banyoda düzenli kese yapıyorum ama o geçirmiyor. Eskiden önemsemiyordum ama bu aralar iyice artti ve elim surekli gidiyor sonra hemen kızarıyor. Doktora gitmem en iyisi sanırım . Goruntusunden cok rahatsiz oluyorum . Günes kremide cok yapış yapış hissi veriyor o yüzden kollarıma sürmüyorum
Tamam söylediklerinize dikkat edecegim tesekkur ederim .Güneş kremi kullanmadığın sürece o lekeler daha koyulaşıp rahatsız hale gelicek cildin nemsiz olduğu için gözeneklerin sıkı ve kıllar kendini dışarı atamadığı için o sivilceler oluşuyor yağlı olduğundan değil.. O sivilcelerde güneşte korumazsan leke olusturuyo.. Doktora git tabiiki de ama çevremde ne kadar az su içen varsa kolları ve bacaklarında bu şekilde.. Güneş kremini ve nem olayını es geçme olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?