Koldaki kahverengi lekelerden nasıl kurtulabilirim :(

Defnee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
373
230
53
Merhabalar , benim kollarimda kahverengi lekeler var yaz aylarinda artiyor özellikle bu sene çok kötü oldu. Güneşede çok cıkmıyorum ama sürekli artıyor kalıcı olmasından korkuyorum . Hassas bir cildim var kolumdakilerin baziları sivilce izi bazilarida sanki boyle tüyler cıkamamiş gibi bazılarida gunes lekesi gibi . Kolları böyle olupta gecen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim . Artık tshirt giyerken bile cekiniyorum Şimdiden okuyan herkese cok tesekkurler .
Not : Fotograf yükledim kötü göründügünün farkındayım o yüzden rahatsız olanlardan özür diliyorum ama daha net olur diye düşündüm .

Eklentiler

• 2016-07-09 16.15.41.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 4.381
  • 20160709_161322.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 4.584
Bir doktora gidin.karaciğer de problem olabilir Allah korusun.yoksa bile o size bir ilaç yada krem önerebilir. Dermatoloji ye gidin yada..

Banyoda düzenli kese yap, at kılı fırçaları var kuru olarak onları da kullanabilirsin. Dustan sonra nemlendirici veya vücut yağlarından muhakkak kullan nemsiz bırakma, bol bol su iç muhakkak cildin kuru çünkü..Dışarı çıkarken da güneş kremi muhakkak kullan ki yeni lekeler oluşmasın. oluşan lekeleride kışın glikolik asitle bi kaç seansta hafifletebilirsin.. Ama yukarda yazılanları yapıp hala sorun devam ediyorsa dermatit olabilir..

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Banyoda düzenli kese yapıyorum ama o geçirmiyor. Eskiden önemsemiyordum ama bu aralar iyice artti ve elim surekli gidiyor sonra hemen kızarıyor. Doktora gitmem en iyisi sanırım . Goruntusunden cok rahatsiz oluyorum . Günes kremide cok yapış yapış hissi veriyor o yüzden kollarıma sürmüyorum

Güneş kremi kullanmadığın sürece o lekeler daha koyulaşıp rahatsız hale gelicek cildin nemsiz olduğu için gözeneklerin sıkı ve kıllar kendini dışarı atamadığı için o sivilceler oluşuyor yağlı olduğundan değil.. O sivilcelerde güneşte korumazsan leke olusturuyo.. Doktora git tabiiki de ama çevremde ne kadar az su içen varsa kolları ve bacaklarında bu şekilde.. Güneş kremini ve nem olayını es geçme olur mu ?

Tamam söylediklerinize dikkat edecegim tesekkur ederim .

Iyı günler bayanlar benimde kolumda aynen bu resimdeki gibi bir yıldır sivilce var.bu resmi paylaşan kişi koluna gözüm buldu mu cok merak ediyorum.sırf bu yüzden kadınlar kulübüne ute oldum.doktora gittim kremler işe yaramadı.lütfen resmi paylaşan arkadaş bana yardımcı olabilirse cok mutlu olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…