- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kolda ve bacakta çıkan kızarıklıklar
- Konu Sahibi 2_irem_2
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- egzama belirtileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaşıntı var mı? Ürtikere benzettim benÇocuğumun kolunda ve bacağında böyle şeyler çıktı.doktora gidicez ama çok streslendim .Egzama mı sizce ya da başka bir şey mi ?
Bende ürtikere benzettim, şuan ürtiker atağı geçiriyorum bende
Evet varKaşıntı var mı? Ürtikere benzettim ben
Atak nasıl oluyorBende ürtikere benzettim, şuan ürtiker atağı geçiriyorum bende
Ve kırmızılıklar kabarık bir şekilde değil sizce ürtikere mi benziyor?Kaşıntı var mı? Ürtikere benzettim ben
Evet internetten ürtikeri aratırsanız daha doğru bilgilere erişirsinizVe kırmızılıklar kabarık bir şekilde değil sizce ürtikere mi benziyor?
Tamamdır çok teşekkür ederimEvet internetten ürtikeri aratırsanız daha doğru bilgilere erişirsiniz
Gecmis olsun umarim daha iyisinizdir.Bende ürtikere benzettim, şuan ürtiker atağı geçiriyorum bende
Şuan atlatamıyorum malesef dua edin geçsin bide gebeyimGecmis olsun umarim daha iyisinizdir.
Ben de bi suredir cekiyorum kizarip kabarmadiigm bir gun bile yok
Ataklari nasil atlatiyorsunuz bilgi verebilirmisiniz
Ben de ayni problemi yasiyorum siz de bana dua edinŞuan atlatamıyorum malesef dua edin geçsin bide gebeyim
İnşallah atlatırızBen de ayni problemi yasiyorum siz de bana dua edin