Kolda ayakta kaşıntı ve kabarma (resimli)

Alerji olabilir

Kesinlikle urtiker bende son 3 yildir aktif sekilde iki ilac kullaniyorum bir gun unutuyum gece kasinmaktan uyuyamiyorum ilk gunler aynen oyle cikar kendi kendine sonerdi sonra gecmedi solugu dermatologda aldim ama hala aktif benim doktorum bir gun sonecek diyo ama.ne zaman bilmiyoruz 1 hafta ilacsiz kalirsam alerji testi yaptircam ama hayal galiba benim icin :) doktora gidin bir ilacla rahatlarsiniz gecmis olsun

Besin alerjisi olabilir.Bağırsaklar da bir sıkıntı olabilir.Bağırsaklarda olan sıkıntılar cilde yansiyabiliyormuş

cildiye size üreli krem verecek baharatı azaltın yemeklerde dıyecek dus jelı kullanmayın duru suyla yıkayın cok sabun kullanıp kurutmayın dıyecek o verdıgı krem sızı rahatlatacak

gecmıs olsun

Cok gecmis olsun. Orta okula gittigim yillarda, gıda zehirlenmesi geçirdim. Hastanede 2 sişe serum aldım ki, ardından tamamen buna benzer bir durum yasadim. Annem dermatoloğa götürdü. Teşhis serum içerisindeki bir maddeye vücudumun geliştirmiş olduğu alerjik reaksiyondu. 3 ay kadar alerji hapi kullandım ve baharat, sirke ve şimdi aklima gelmeyen pek cok yasak yiyecek barındıran bir 'yasaklar listesi'ne uyum saglayarak 3 aylık bir pehriz yaptim. Sonrasinda gecti şükür. Erken zamanda bir uzmana bakınmanızı önerir acil şifalar dilerim.

Ürtiker diyen arkadaşlara katılıyorum kesinlikle ürtiker bu. Ablamda çıkmıştı doktor yediği bişeye alerji olmuştur ondan çıkar demişti.iğnesi var o yapılınca sönüyor kabarcıklar. Allah korusun dilde çıkarsa tehlikeli olabiliyor. Nefes almayı engelliyor çünkü. İhmal etmeden doktora gidin bencede

Yıllardır kurdeşen (ürtiker) belasiyla uğraşan biri olarak sanırım ürtiker olmuşsun . Benim her yerim özellikle kollarının içi, bacaklarım böyle kabarır. Doktora gittim anahtar gibi bir şeyle çizdi. Çizdiği yer kabardi test bile yapmadan ürtiker dedi. İki günde bir ilaç içiyorum icmezsem hayatım zindan oluyor. En yakın cildiye doktoruna gidip bir baktır. Verdiği ilaç anlikta olsa işe yarıyor kesin çözümü iğne

Cok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler icin peki bu ültiker neyden dolayi oluyor acaba besinlerle mi ilgili birsey

Ben öyle ha geçti ha geçecek de alerji testi yapıcaz diye dr a bir yıl gittim geldim
Hala yapamadık :)
Allahtan gebelikte sorun yaşamadım

Güneş kremi kullanmadan güneşe çıktığımda oluyor ..
Güneş kremi kullanın tekrarlıyorsa doktora görünün .
Aynısı kolumda çıkanlarla.

Ellerimin ustu kollarim ve bacaklarim benim de acayip kasiniyor bazi zamanlar.hatta oyle kasiyorum ki kanayip sonra yara oluyor kasidikca kaniyor falan. oyle boyle degil yani.bir sene olacak bende bu durum ortaya cikali ara ara geciyor sonra yine oluyor.iki kere doktora gittim alerji testi yapildi kan testi yapildi bir sey de cikmadi.neden oldugunu bile bilmiyorum yani.

Annemde olmuştu bu durum. Stresten kaynaklı ürtiker. Geçmiş olsun. Doktora gidin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…