Kolda ayakta kaşıntı ve kabarma (resimli)

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
32
Merhaba kızlar yaklaşık bir aydır kolumda ve ayaklarimda birden bir kaşıntı geliyor ve sonra kabariyor geri zamanla gecip sonra tekrar baska yerde oluyor durmadan gun icinde farkli farkli yerlerde çıkıyor başına gelen oldu mu hic neden olabilir bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim...Şimdiden teşekkürler hepinize

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-24-22-29-33.png
    228,9 KB · Görüntüleme: 5.003
  • Screenshot_2018-08-24-22-28-53.png
    165,8 KB · Görüntüleme: 3.846
Geçmiş olsun. Eskiden kollarıma epilasyon yaptıktan sonra böyle olurdu ve losyon vs. sürünce geçerdi.

Dermatologa görünün isterseniz. Tekrar geçmiş olsun.

Egzama olabilir. Ya da güneşe maruz kaldıysa uzun süre ondan olabilir. Genelde hangi zamanlarda çıktığına dikkat edip anlayabilirsiniz belki. Ya da en doğrusu doktora gitmek. Geçmiş olsun çok.

Cildiyeye gidin. Daha sağlıklı bir şeyler söyler.

En doğrusu doktora gitmek elbette ama bana besin allerjisi gibi geldi döküntülü yerlerde ısı artışı varmı ?

Benimde boyle olmustu ama ne kasinti cildiriyordum.
Kasiniyor kabariyor kizariyor sonra geciyor .
Bu sefer baska yerim derken derken onemsemedim tum vucudum kasnmaya basladi uyuz oldugumu dsndum 3.gunu dr gttim ve tum tahlillerimi yaptrdm temiz cikti.
Psikolojik mis bnimki o donem o ara cok skntili gunler geciriyordum.
Onun etkisiymis krem ve sampuan ile 1 haftada atlattim

+1 aynen ama ben doktora gitmedim. hele o kabariklik olunca insan dokunmaya tiksinio sanki yabanci birsey elliomus gibi hissetmiodum acayip bi durum. bende resim cekmistim nerde acaba

Bakalım salı gününe ancak randevu alabildim doktordan gunun belli saatlerinde olmuyor degisiyor gunes goren bir insanda degilim bende anlayamadim besin alerjisi desem hergun yedigim sey farklı farklı

Eşimin alerjik bir bünyası var . Alerjisi oldugu birşeyle karşı karşıya kaldıgında kaşınmaya başlıyor ve her yerı böyle kabarıyor.
İlacını içince 5 6 saate geçiyor . Veya aşısı var onu vuruluyır anında geçiyor .

Bir doktora görün .

Neden doktora gitmiyorsunuz ki? Ara ara oluyormuş bir de. Demekki bir şeye alerjiniz var.

Üstelik benimde alerjik burun akıntım ve öksürügm var onun icin hergun düzenli olarak alerji hapı alıyorum ona ragmen kaşınmasıda enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…