kolayına kız almak

mavi888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
16
1
31
merhaba arkadaşlar . 3 ay önve nişanlandm bi hafta içinde isteme nişan gerçeklesti.nişandan iki gün once alıâverise gittik nisan elbisem ayakkabm ve birer etek gomlek esarp aldk. duzen yapmayalm daha sonra siz alırsnz dediler ama pişman oldum sonuctu insan nisanlsına sunu alalm bunu alalm diyemez napmalıyım .nisanlıym ama onlarn tutumundan dolayı mutlu degilim

Tam olarak derdini anlayamadım sanırım. Eğer eşya alınacak ve bunu söyleyemiyorsan, nişanlın o senin güzel güzel konuşabilirsin. Ben çekiniyorum yanlış anlamandan korkuyorum ama şunları şunları alacak mıyız vesaire gibi...

;Yarın bir gün kocam diyeceksin yahu! Rahat :)

merhaba arkadaşlar . 3 ay önve nişanlandm bi hafta içinde isteme nişan gerçeklesti.nişandan iki gün once alıâverise gittik nisan elbisem ayakkabm ve birer etek gomlek esarp aldk. duzen yapmayalm daha sonra siz alırsnz dediler ama pişman oldum sonuctu insan nisanlsına sunu alalm bunu alalm diyemez napmalıyım .nisanlıym ama onlarn tutumundan dolayı mutlu degilim
3 ay geçmiş artık kafanıza takmayın bence.

Ayrıca kendinizi "alınan-verilen" bir şey olarak nitelendirmeniz çok talihsiz.

Bir de şunu söyleyeyim bu düzen dediğiniz şey bohça herhalde; yapılmadıysa sadece onlar için değil sizin için de kolay olmuş. Karşılıklı değil mi bu işler? Size alınmadıysa siz de ona almamışsınız işte?

Ne koparsam kardır kafasındaysanız yukarıdaki son paragraf gereksiz tabi.

kısa yazaym diye anlatamadm sanırım düzen dediğimiz sey kıza nisan oncesi alınacak şyler kıyafet makyaj urunleri ayakkabı canta vb.

Nişanda tek bir çöp almadılar , getirmediler
Nişan elbisemi de kendım aldım , kuafor paramı da kendım verdım .
Düğünde de gelin buketımı , ayakkabımı ıvır zıvırımı hep kendım aldım
3 senelık gelınım kayınvalıdemden bir paket türk kahvesi ve bir şişe kolonya dısında hıcbır hedıye gormedım :KK70:

Beklentıye gırmeyın , siz de onlara aynı değeri, görgüyü verin .

3 ay geçmiş artık kafanıza takmayın bence.

Ayrıca kendinizi "alınan-verilen" bir şey olarak nitelendirmeniz çok talihsiz.

Bir de şunu söyleyeyim bu düzen dediğiniz şey bohça herhalde; yapılmadıysa sadece onlar için değil sizin için de kolay olmuş. Karşılıklı değil mi bu işler? Size alınmadıysa siz de ona almamışsınız işte?

Ne koparsam kardır kafasındaysanız yukarıdaki son paragraf gereksiz tabi.

biz bohça yaptk bohcada gelmesi gerekiyo ama yaz gelsin dediler hicbisey yapmadılar abimde nisanlandı yaknlarmda ama onemli olan o gonlu alabilmek sonucta

3 senelık gelınım kayınvalıdemden bir paket türk kahvesi ve bir şişe kolonya dısında hıcbır hedıye gormedım :KK70:

sizinki daha fenaymş

kısa yazaym diye anlatamadm sanırım düzen dediğimiz sey kıza nisan oncesi alınacak şyler kıyafet makyaj urunleri ayakkabı canta vb.

tatlım, en azından benimle aynı frekansta değilsin. anlamıyorum derdini kusura bakmazsan.

bi şöyle yazısına paragrafına dikkat ederek bi yazsan da anlasak :KK43:

Bir an ben mi yazdım postu dedim :) Benşmki kahve ve kolonyayı da kendi almadı :KK70: Hatta kına elbisemi almaya benimle gelmişti. Benim param çıkışmadığı için o tamamlamıştı üstünü. Eve gider gitmez oğluna bu kadar para verdim deyip verdiği parayı geri aldı :KK45:

nişan öncesi alınacaklar diye bir liste yok ki

bu tarz konulara yazıyorum onlar eskidendi diye

kızın hiçbir şeyi yokmuş ki evlenene kadar eskiden babası almazmış nasılsa gidecek diye

o nedenle gelin adayı ve annesi çarşıya götürülür çoğu zaman da kumaş vs alınırmış hatta kendileri dikermiş

şimdi kızlar her şeyleri varken evlenirken birden kendilerini çıplak hissetmeye başlıyorlar

sizin şimdi de eteğiniz eşarbınız külot ve sütyeniniz var

bunları kv ya da erkek tarafı alınca değeriniz artmayacak ki

kimse nişanımda bir şey almadı hatta beni istemeye gelecekleri çiçeğin parasını bile babam vermek istedi de olmaz ben vereceğim dedim

düğünümü de kendim yaptım a dan z ye eşyamı da biz aldık

o zaman set alma modası vardı bana takılacak seti de eşimle biz aldık

huzur ve mutluluk bekleyin maddi şeyler değil

kaç bilezik takılacağı değil hayatınıza ne kadar karışılacağı önemseyeceğiniz şey olsun

beklentiyi düşük tutun ki hayat kolay geçsin

X