• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolaya 'sağlığa zararlıdır' uyarısı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Dünyada en çok tüketilen soğuk içeceklerin üzerine 'Sağlığa zararlıdır' ibaresi yer alacak...

ABD'nin California Eyalet Senatosu, şekerli içeceklerin üzerinde "Sağlığa zararlıdır" ibaresi bulunan bir uyarı konulmasını zorunlu kılan düzenlemeyi onayladı. Uzmanlar, yasanın 1 ay içinde uygulamaya konulacağına kesin gözüyle bakıldığına dikkat çekti. Düzenlemenin ardından başlayan tartışmalara yanıt veren Senatör Bill Monning, "Obezite, şeker hastalığı ve diş problemlerinin en önemli tetikleyicisi şekerdir. Bu düzenlemeyi "aşırı korumacı yönetim" olarak göstermek saçma. Halkın sağlığı her şeyden önemli" dedi.

turkiyegazetesi

O zaman light ve zero da ibare bulunmayacak. :28::27:

bi haber okumuştum ama şu an tam hatırlamıyorum abd de kola satışı yasaklanacak demişlerdi
sanırım şekerli kola satışı yasaklanacaktı
hem sadece içinde şeker var diye yasaklandığını düşünmüyorum içinde bir çok değişik madde var

sigaranın üstünde de var o yazılardan ama sonuç apaçık ortada.Yapılan nörolojik araştırmalar var bu yazılarla ilgili ve insan ne kadar inkar etse de bu yazılar insanın arzu merkezini uyarıyormuş ve içmeye devam ediyormuş.En ufak bir etkisi olmadığı gibi ters etki bile yapıyormuş.Bununla ilgili kitaplar var ve ben okuduysam onlar da elbet okumuştur.Daha çok satmak için bir neden olarak bile kullanabilirler.Onlardan her şey beklenir.Bir çok ülkeye zorla satmıyorlar mı şu GDO'lu içeceği,içene yazık

Light kola'da da tatlandırıcı var.O da sağlığa zararlı.Yani kola'nın her türlüsü zararlı

Doğruluğu nedir ne kadardır bilemiyorum ama asidi kaçınca kolanın dilimize ne kadar şekerli geldiğini düşünürsek hiç de saçma değil...
Buyrun izleyin:

[video=youtube;LZp29Qeu8_U]https://www.youtube.com/watch?v=LZp29Qeu8_U[/video]

bir ara 2 ay boyunca ağzıma sürmedim şimdi olursa bir bardak içiyorum olmazsa almıyorum olduğu rafa bile gitmiyorum
her şeyi geçin vücudumuzda en sert dişlerdir onu bile eriten madde mideye ne yapmaz
genişlettiği içinde obeziteye yol açıyor ya zaten

Son düzenleme:
Back