Cilt Bakımı Ürünleri Kolay Uygulanabilir Güzellik Sırlarım :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hello_kitty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
80
2
Arkadaşlar sizlerle kendi uyguladığım ve gayette memnun olduğum ve ayrıca lafla değil gerçekten dayanağı olan bazı uygulamaları paylaşmak istiyorum. Uzun süre önce sağlam kaynaklardan edindiğim bu yöntemleri kullanmaya başladım ve memnun kaldım. Tezcanlı bir insan olarak; yok bir tutam baharattı, yok bir kaşık zeyntinyağı, biraz yoğurt o bu şu vs... uğraşamam. Ya gider direk bakım ürünleri alır onları kullanırım ya da basit uygulamalar yaparım. İşte onlardan bazıları :

Peeling : Önce kendinize isteğe bağlı olarak orta-şekerli yada şekersiz bol köpüklü güzel bir Türk kahvesi yapıyorsunuz ve afiyetle onu içiyorsunuz. Fincanda kalan telvesinide yüzünüze sürüp 10 dk beklettikten sonra ellerinizle yumuşak bir şekilde ovup masaj yapıyorsunuz sonrada yıkıyorsunuz. Hepsi bu. Cildi hem temizleyen , hem canlandıran hem de nemlendiren bir etkiye sahip. Bu peelingten sonra yüzünüz yumuşacık oluyor.

Tonik : Limon kelimesi yeter sanırım. Cildinizi limonla ovun. Tırnaklarınızı ve ellerinizide.

Nem :

Kuru Ciltler İçin : Yoğurt iyi gelir. Sütte olabilir.
Normal ve Yağlı Ciltler İçin : Bir çay kaşığı yoğurt birkaç damla limon.

Gözaltları : Demlenmiş ve iyice dinlenmiş çaya pamuk batırıp onu gözünüzde 10-15 dk bekletin. Ayrıca şunu söylemeden edemiycem ; gözaltlarınıza sakın yağlı ürünler kullanmayın. Gözlatı ince deri olduğu için yağlı ürünler gözaltının yağlanmasına ve küçük beyaz bezeler olmasına neden olur. Reklam gibi olacak ama Garnier gözaltı rolonu süper birşey bence yüzyılın icadı :))))

Dudaklar : Dolgun dudaklar için dudaklarınızı diş fırçasıyla fırçalayın. Tabi bastırmadan hafif hafif sonra dudakları şişircem diye zedelemeyin. :) Sonrada uygun bir dudak nemlendiriciylse nemlendirebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım.

X