• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Normal Doğum ve Süpriz yapan Oğluşum !!!!

cyge

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.221
63
358
45
İstanbul
Hep okudum burdaki doğum hikayelerini ve bende yazıcam dedim şimdiye kısmetmiş yazmak benimde oğluşum geldi 06.12.2012 de kollarıma aldım ikinci yavruşumu.

İlk doğumumda normal olmuştu benim ama ikinci hamileliğimin son günleri biraz rahatsız geçti bol gazlı ve çişli bir hamileydim :) 06.12.2012 de kontrölüm vardı onu bağlayan gece herzaman sık gittiğim wc ye daha bir sık çıktım öyleki neredeyse 5 dk bir çişe gittim geldim.Ama başka rahatsızlık yoktu sadece bolca wc.

Ertesi gün normal işimi gücümü yaptım,kızımı okula hazırladım,hatta arabayla okula bıraktık.Orda diğer veliler ve öğretmenle sohbet ettim çok iyiyim ama hiç rahatsızlığım yok sadece oğlum çok aşağıda idi yürürken beni ağırlaştırıyordu..

Doktora gittik 13:30 da muayene etti suyun iyi oğlun iyi ama genede heran tetikte ol dedi ve beni ytukarıya nst ve çatı muayenesine gönderdi.Ebe geldi çatı muayenesi için o arada sohbet ediyoruz muayeneye başladı dondu kaldı sen iyimisin dedi evet dedim ama 4cm açıklığın var doğuruyorsun demezmi ben şok.

Ne diyorsun ne sancı ne ağrı bişeyim yokki dedim doktorum geldi oda gözün aydın oğlun geliyor dedi ben gene şok ve suyumu patlattı.Ondan sonra bir adet ağrısı gibi az ağrı başladı ama adet ağrısınında hafifi gibi.Sonra serum takıldı yatağa alındım eşya felan hiçbirşey yok yanımda hemen eşime haber verdim , babamla gitmiştik onlar gidip eşyaları getirinceye kadar 5-6 cm oldu açılmam ama bende gene sancı ağrı yok,Sonra idrar yollarımda yanma başladı ve ebe muayeneye geldi 8 cm oldu açılmam saat 17:00 idi ve birden ıkınma geldi hemen beni apar topar doğumhaneye aldılar ama bende gene acı sancı ağrı yok sade yanma ve ıkınma ay diycek kadarbile ağrı yok.

Sonra makasa aldılar bebeğin kafası göründü dedi doktor ama dedim ben de ağrı yok daha ne istiyorsun dedi doğur işte :) O esnada bacaklarıma kramp girdi makasa bacaklarımı koyamadım ayaklarımı komple yukarı koydum ve bacaklarımdan tutundum 3 ıkınmada karnımı bile bastırmalarına gerek kalmadan geldi paşam.Şok oldum.Ağrısız sancısız kesisiz sadece estetik açıdan 1 dikişle doğurdum gününden 20 gün önce doğdu oğlum 3500 gr 52 cm maşşallah.

Kızımda 9 saat sunni sancı çektiğim için böyle kolay bir doğum beni çok şaşırttı ve çok mutlu etti tabi.Buda benim kısa doğum hikayem herşey 3 saatte bitti ve aynı akşam da evime geldim.

hep okudum burdaki doğum hikayelerini ve bende yazıcam dedim şimdiye kısmetmiş yazmak benimde oğluşum geldi 06.12.2012 de kollarıma aldım ikinci yavruşumu.

Ilk doğumumda normal olmuştu benim ama ikinci hamileliğimin son günleri biraz rahatsız geçti bol gazlı ve çişli bir hamileydim :) 06.12.2012 de kontrölüm vardı onu bağlayan gece herzaman sık gittiğim wc ye daha bir sık çıktım öyleki neredeyse 5 dk bir çişe gittim geldim.ama başka rahatsızlık yoktu sadece bolca wc.

Ertesi gün normal işimi gücümü yaptım,kızımı okula hazırladım,hatta arabayla okula bıraktık.orda diğer veliler ve öğretmenle sohbet ettim çok iyiyim ama hiç rahatsızlığım yok sadece oğlum çok aşağıda idi yürürken beni ağırlaştırıyordu..

Doktora gittik 13:30 da muayene etti suyun iyi oğlun iyi ama genede heran tetikte ol dedi ve beni ytukarıya nst ve çatı muayenesine gönderdi.ebe geldi çatı muayenesi için o arada sohbet ediyoruz muayeneye başladı dondu kaldı sen iyimisin dedi evet dedim ama 4cm açıklığın var doğuruyorsun demezmi ben şok.

Ne diyorsun ne sancı ne ağrı bişeyim yokki dedim doktorum geldi oda gözün aydın oğlun geliyor dedi ben gene şok ve suyumu patlattı.ondan sonra bir adet ağrısı gibi az ağrı başladı ama adet ağrısınında hafifi gibi.sonra serum takıldı yatağa alındım eşya felan hiçbirşey yok yanımda hemen eşime haber verdim , babamla gitmiştik onlar gidip eşyaları getirinceye kadar 5-6 cm oldu açılmam ama bende gene sancı ağrı yok,sonra idrar yollarımda yanma başladı ve ebe muayeneye geldi 8 cm oldu açılmam saat 17:00 idi ve birden ıkınma geldi hemen beni apar topar doğumhaneye aldılar ama bende gene acı sancı ağrı yok sade yanma ve ıkınma ay diycek kadarbile ağrı yok.

Sonra makasa aldılar bebeğin kafası göründü dedi doktor ama dedim ben de ağrı yok daha ne istiyorsun dedi doğur işte :) o esnada bacaklarıma kramp girdi makasa bacaklarımı koyamadım ayaklarımı komple yukarı koydum ve bacaklarımdan tutundum 3 ıkınmada karnımı bile bastırmalarına gerek kalmadan geldi paşam.şok oldum.ağrısız sancısız kesisiz sadece estetik açıdan 1 dikişle doğurdum gününden 20 gün önce doğdu oğlum 3500 gr 52 cm maşşallah.

Kızımda 9 saat sunni sancı çektiğim için böyle kolay bir doğum beni çok şaşırttı ve çok mutlu etti tabi.buda benim kısa doğum hikayem herşey 3 saatte bitti ve aynı akşam da evime geldim.

ne güzel bir doğum olmuş...bende 7 aylık hamileyim ilk doğumum olacak ve çok korkuyorum böyle güzel doğum hikayeleri okuyunca korkum bir nebze azalıyor...darısı benim ve tüm hamilelerin başına diyeyim...çocuklarına ve sanada sağlıklı mıutlu ömürler...

Allah size bağışlasın, hayatımda duyduğum en kolay doğum oldu sizinki,inş. darısı bana ve diğer hamişlerin başına:)

allah bağışlasın benim de ikinci hamileliğim ilki normal oldu suni sancı eşliğinde ikincisi inşallah sizinki gibi oldu bittiye gelir amin

Maşallah ne güzel bir hikaye aynı zamanda ilk defa doğum yapacak anne adaylarımız için güzel bir doğum öyküsü :) darısı bizlerin başına Allah analı babalı büyütsün o tatlı bebeği :16::16::49:

benimde doğumuma günler kaldı ha geldi ha gelecek oğlum bekliyoruz ama korkmuyor değilim baya stres yapıyorum inşaallah doğumum böyle kolay olur diye dua etmekten kendimi alamıyorum :)

Maşallah.. Allah hayırlı uzun ömürler versin yawrularınıza.. keyifle okudum,çok güzel bir doğum hikayesi.. Allah bana bütün hamilelere böle kolay doğumlar nasip etsin inş. Rabbim isteyen herkesede bu güzel duyguyu tattırsın..

Hep okudum burdaki doğum hikayelerini ve bende yazıcam dedim şimdiye kısmetmiş yazmak benimde oğluşum geldi 06.12.2012 de kollarıma aldım ikinci yavruşumu.

İlk doğumumda normal olmuştu benim ama ikinci hamileliğimin son günleri biraz rahatsız geçti bol gazlı ve çişli bir hamileydim :) 06.12.2012 de kontrölüm vardı onu bağlayan gece herzaman sık gittiğim wc ye daha bir sık çıktım öyleki neredeyse 5 dk bir çişe gittim geldim.Ama başka rahatsızlık yoktu sadece bolca wc.

Ertesi gün normal işimi gücümü yaptım,kızımı okula hazırladım,hatta arabayla okula bıraktık.Orda diğer veliler ve öğretmenle sohbet ettim çok iyiyim ama hiç rahatsızlığım yok sadece oğlum çok aşağıda idi yürürken beni ağırlaştırıyordu..

Doktora gittik 13:30 da muayene etti suyun iyi oğlun iyi ama genede heran tetikte ol dedi ve beni ytukarıya nst ve çatı muayenesine gönderdi.Ebe geldi çatı muayenesi için o arada sohbet ediyoruz muayeneye başladı dondu kaldı sen iyimisin dedi evet dedim ama 4cm açıklığın var doğuruyorsun demezmi ben şok.

Ne diyorsun ne sancı ne ağrı bişeyim yokki dedim doktorum geldi oda gözün aydın oğlun geliyor dedi ben gene şok ve suyumu patlattı.Ondan sonra bir adet ağrısı gibi az ağrı başladı ama adet ağrısınında hafifi gibi.Sonra serum takıldı yatağa alındım eşya felan hiçbirşey yok yanımda hemen eşime haber verdim , babamla gitmiştik onlar gidip eşyaları getirinceye kadar 5-6 cm oldu açılmam ama bende gene sancı ağrı yok,Sonra idrar yollarımda yanma başladı ve ebe muayeneye geldi 8 cm oldu açılmam saat 17:00 idi ve birden ıkınma geldi hemen beni apar topar doğumhaneye aldılar ama bende gene acı sancı ağrı yok sade yanma ve ıkınma ay diycek kadarbile ağrı yok.

Sonra makasa aldılar bebeğin kafası göründü dedi doktor ama dedim ben de ağrı yok daha ne istiyorsun dedi doğur işte :) O esnada bacaklarıma kramp girdi makasa bacaklarımı koyamadım ayaklarımı komple yukarı koydum ve bacaklarımdan tutundum 3 ıkınmada karnımı bile bastırmalarına gerek kalmadan geldi paşam.Şok oldum.Ağrısız sancısız kesisiz sadece estetik açıdan 1 dikişle doğurdum gününden 20 gün önce doğdu oğlum 3500 gr 52 cm maşşallah.

Kızımda 9 saat sunni sancı çektiğim için böyle kolay bir doğum beni çok şaşırttı ve çok mutlu etti tabi.Buda benim kısa doğum hikayem herşey 3 saatte bitti ve aynı akşam da evime geldim.

ayyy nasıl imrendim gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün.ben de ikinci kızıma hamileyim ilkinde 8 saat sancı çekmiştim şimdi ise ikinciler daha kolay oluyor diye okuduklarımla cesaretleniyorum.inşallah ban da böyle kolay ve sağlıklı bir doğum nasip olur

çok teşekkürler Allah cümle hamileleri bir avazda kurtarsın ve böyle kolayca meleklerine kavuştursun inşallah.

Doğum hikayen muhteşem :nazar:. Darısı başıma. Ben de böyle kolay bir doğum hayal ediyorum. Kendimi buna inandırmaya, psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyorum. İnşallah kolay olur doğumum

maşallah darısı tüm hamişlere inşallah:nazar:
bu kadar da kolayını ilk defa okuyorum :1:
valla korkudan önceden hep sezaryen yapcam derdim ama şimdi bilemiyorum normal daha iyi gibi geliyor

gerçekten çok eğlenceli bir doğum olmuş hemde sürpriz yapmış sana 'artık beni kollarına al anneciğim' demiş :) allah analı babalı büyütsün inşallah, banada böylesini nasip eder inşallah :)

Maşallah ne güzel ve kolay bir doğum olmuş. Sanırım ikinci doğum olmasının da bunda etkisi var. Ben de normal istiyorum ama doğumdan korkuyorum. İnşallah Allah bana da, doğum yapacak olan bütün anne adaylarına da sizinki gibi kolay doğum yapmayı nasip etsin.

Back
X