Kekler - Pastalar Kolay MOzaik PAstam

lapis

tarçın
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
745
3
39
Evde kolay yapılan süper mozaik

Bisküvilerin yarısı iri parçalanır yarısı un haline getirilir.

1 paket petibör
1 fincan iri dövülmüş ceviz ya da fındık
Biraz süt
Kakao
Toz şeker
1 tatlı kaşığı margarin

Kırılan ve ezilen bisküvilerin üzerine eritilmiş margarini, göz kararı kakaoyu, tadına
göre şekeri,sonra sütü ve cevizi ekleyin.(sütte göz kararı yoğurulacak kıvama
gelecek kadar yani)Hepsini yoğurupnaylonun üzerine döküp buzlukta 1 saat
bekletin sonra kesip servis yapın.

Aynı tarifi çok sık yaparım çok da beğeniriz
hatta çok çok yapıp atarım buzluğa hep elimin altında olur.
Elinize sağlık

Ellerine sağlık canım, bende yaparım bunu malzemeler aynı fakat yapılışı birazcık farklı benimkinin.
ben margarini eritip içine 1 çaybardağı sütü eklerim iyice çırptıtan sonra şeker ve kakaoyuda ekler homojen bir kıvam elde ederim. sonra bu karışımı kırılmış bisküvi ve fındıkların üzerine döker yoğurup şekillendirip dolaba atarım. mantık aynı gidişat farklı sadece.

Ya demek seven varmış.Benim daha çocuğum yok çocuğum olsun daha çok yaparım herhalde

Ya demek seven varmış.Benim daha çocuğum yok çocuğum olsun daha çok yaparım herhalde

Sizin de ellerinize sağlık
Teşekkür ederim canım, seven olduğu kadar sevmeyende var misal eşim. Kendisi bisküviyle yapılan hiç bir şeyi sevmez, sırf yapmış olduğum için bir porsiyon yer.

ayı tarfii bende çok yaparım aliminyum folyoya koyarım şekil verip dondurum çok nefis oluyo görüntüsüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…