Yine mi
Gulmemeliyimmm
Instagrama bak bır abla burdaysan
Bana gülen benim göyneğimi giysin Müge AplaBen güldümAllahım inşallah başıma gelmez
Bi defa gelmişti
Hoş geldinBana gülen benim göyneğimi giysin Müge Apla
@Bue_Peri hayırlı olsun canım, dün haberim oldu ama yazamadım malum kapıda kalmıştım
2 gündür ne çekiyorum bee Bi şifremi çok kişide diye beğenmeyip kapıya koydular, bir yanlışlıkla tıkladım diye, Kapıdan kovuyorlar bacadan giriyorum
Hoş buldum canım, sen yardımcı olmasan giremezdimHoş geldin
Neyse ki girmişsin şifre unutma sorun ya buradaBana gülen benim göyneğimi giysin Müge Apla
Blue_Peri hayırlı olsun canım, dün haberim oldu ama yazamadım malum kapıda kalmıştım
2 gündür ne çekiyorum bee Bi şifremi çok kişide diye beğenmeyip kapıya koydular, bir yanlışlıkla tıkladım diye, Kapıdan kovuyorlar bacadan giriyorum
Sağol deynommBana gülen benim göyneğimi giysin Müge Apla
Blue_Peri hayırlı olsun canım, dün haberim oldu ama yazamadım malum kapıda kalmıştım
Cennam geldim çok şükür
Eski şifrem çok kişide olduğu için güvenlik sebebiyle kilitlenmiş hesabım.Buraya kayıt olurken aldığım e posta hesabını kullanmadığım için unuttum. Nevoş tan numara alıp mesaj attım. Sorunumu, e posta adresimi falan yazdım da halledildi. E posta hesabım güncellendi, yeni şifre verildi. Esas ben o şifreyi aklımdayken değiştireyim unuturum ben o şifreyiSağol deynomm
Ah kuzu ya valla ne bu çektiğimiz sifrelerden,nevoya attım nasıl girdigimi ama sen maile girememissin sanırım. Nasıl hallettin çaldın mi kazenin kapısını
Ayy çok şükür canım benim çok geçmiş olsunCennam geldim çok şüküroğluma kavuştum çok oldu ama anca müsait olabildim şimdilik herşey yolunda henüz uyuşmam geçmedi kalkıp yürürsem dahada iyi olacağım inşallah hepiniz için dua ettim masadayken vesile olur inşallah
İyi bari valla sevindimEski şifrem çok kişide olduğu için güvenlik sebebiyle kilitlenmiş hesabım.Buraya kayıt olurken aldığım e posta hesabını kullanmadığım için unuttum. Nevoş tan numara alıp mesaj attım. Sorunumu, e posta adresimi falan yazdım da halledildi. E posta hesabım güncellendi, yeni şifre verildi. Esas ben o şifreyi aklımdayken değiştireyim unuturum ben o şifreyi
Gözün aydın kuzuuumCennam geldim çok şüküroğluma kavuştum çok oldu ama anca müsait olabildim şimdilik herşey yolunda henüz uyuşmam geçmedi kalkıp yürürsem dahada iyi olacağım inşallah hepiniz için dua ettim masadayken vesile olur inşallah
Analı babalı büyüsün hayırlı ,sağlıklı , ömürlü olsun inşallahCennam geldim çok şüküroğluma kavuştum çok oldu ama anca müsait olabildim şimdilik herşey yolunda henüz uyuşmam geçmedi kalkıp yürürsem dahada iyi olacağım inşallah hepiniz için dua ettim masadayken vesile olur inşallah
Rica ederim bir şey yapmadım sen hallettinHoş buldum canım, sen yardımcı olmasan giremezdim
Hayırlı olsun canım benimCennam geldim çok şüküroğluma kavuştum çok oldu ama anca müsait olabildim şimdilik herşey yolunda henüz uyuşmam geçmedi kalkıp yürürsem dahada iyi olacağım inşallah hepiniz için dua ettim masadayken vesile olur inşallah
Gözünüz aydın Evvoşum. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallahCennam geldim çok şüküroğluma kavuştum çok oldu ama anca müsait olabildim şimdilik herşey yolunda henüz uyuşmam geçmedi kalkıp yürürsem dahada iyi olacağım inşallah hepiniz için dua ettim masadayken vesile olur inşallah
Ayy çok şükür canım benim çok geçmiş olsunminik paşa hosgelmissss hayırlı ,sağlıklı,olsun inşallah kokla bir öp benim için
Gözün aydın kuzuuumgeçmiş olsun,sağlıkla büyüsün ne kadar erken yürürsen o kadar çabuk toparlarsın Allah kabul etsin tüm dualarını canım benim
Analı babalı büyüsün hayırlı ,sağlıklı , ömürlü olsun inşallah
Hayırlı olsun canım benim
Sağlıkla büyüsün inşallah
Hepinizden Allah razı olsun canlar çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinGözünüz aydın Evvoşum. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah
Amin inşallah Allah razı olsunHepinizden Allah razı olsun canlar çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinben çok iyiyim elhamdülillah darısı bekleyen arkadaşlarıma olsun tez vakitte en hayırlı şekilde