canim konuyu acmissin bir de hamilelik takvimi gordum sende. Kur sayesnde mi oldu zatn hamis miymissin yoksa cvp atarsan sevnrmSelam kizlar bu incir kurunu uygulayaniniz faydasini goreniniz varmi acaba ve ne zaman nasil yaptiniz ??
Yok canim kuru uygulamadim ayin sonunda hamile olduğumu öğrendim çok şükürcanim konuyu acmissin bir de hamilelik takvimi gordum sende. Kur sayesnde mi oldu zatn hamis miymissin yoksa cvp atarsan sevnrm
Kuru incir olur evet hatta kürün dışında kuru incir yemekte iyiymiş yumurtalıklar ı olgunlaştırıyormuskuru incir olur mu kızlar?
Kuru incir olur evet hatta kürün dışında kuru incir yemekte iyiymiş yumurtalıklar ı olgunlaştırıyormus
Bunlar faydalı seyler zaten bence hiç zararı Yok başlayın inşallah faydasını görürsünüz ben ilk evlendiğimde soğan kürüne başlamıştım yapmıştım rahmim tertemizdi bazı şikayetlerim vardı onlarda geçmiştianladım tesekkur ediyorum cvbınız için.
bende yeni evlendim anne olmak istiyorum.
fakat kötü bir ozelliğim var sigara içiyorum bırakmak istiyorum ama bir sekilde bakıcaz bakalım bu kure ben de baslamak istiyorum.
suan arastırmadayım.