Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum yapmakdan korkmuyorum suni sancidan korkuyorum 2 bebeğimi suni sancı verdiler daha etkisindeyimValla kolayı yok Afra ıkına ıkına çıkacak bebe
Kıyamam ya bilemedim ki simdiDoğum yapmakdan korkmuyorum suni sancidan korkuyorum 2 bebeğimi suni sancı verdiler daha etkisindeyim
Aşkım doğurmuşsun süreci en iyi sen biliyorsun. Egzersiz yapacaksın, biraz da kader kısmet işi bebek gelmeyince gelmiyor bazen akışına bırakNasıl kolay doğum yaparım
Evt benim 2 bebeğim acilmam olmadı ve bana suni sancı verdiler 7 saat suni sancı cekdim Sühan korkdugum için bebek aldırmak istiyorum zorla suni sancı verirlermi sezeryanla olayım ama o suni sancı istemiyorum devlet yapdim çok kötü davrandılar bana acil olmasi için ne yapmam lazimAşkım doğurmuşsun süreci en iyi sen biliyorsun. Egzersiz yapacaksın, biraz da kader kısmet işi bebek gelmeyince gelmiyor bazen akışına bırak
Ben özelde yaptım. Şartlar uygun olursa normal doğum planladık. Aksilik olmadı çok şükür. Ben de suni ile yaptım ama ben çok rahattım.Evt benim 2 bebeğim acilmam olmadı ve bana suni sancı verdiler 7 saat suni sancı cekdim Sühan korkdugum için bebek aldırmak istiyorum zorla suni sancı verirlermi sezeryanla olayım ama o suni sancı istemiyorum devlet yapdim çok kötü davrandılar bana acil olmasi için ne yapmam lazim
Ben de hep doğum anından korktum, o epizyotomi dikişini duyunca fenalık basıyordu. Sancıdan hiç korkmuyordum acı eşiğim yüksektir ama o doğum kanalına giren bebeğin çıkış anını hayal dahi edemezdim. Beni kimse rahatlatamadı bu konuda ben de gittim özelde sezaryen doğum yaptım. Şimdi ikinci hamileliğim sezaryenden hiç etkilenmedim ama yine bir korku basıyor beni. İlk değil halbuki bildiğim bir süreç ama anladım ki anne olmak hep bir korku haliymiş. Öyle ya da böyle doğacak onu o an düşünürüm diye sakinleştiriyorum kendimi.Doğum yapmakdan korkmuyorum suni sancidan korkuyorum 2 bebeğimi suni sancı verdiler daha etkisindeyim
Ben ilk bebegimi haziranda normal dogumla dogurdum gebelik boyunca 6 kilo aldim her gun yürüdüm son 1 ay kalana kadar calistim masa başıydı işim tam 40 +1 de sancim geldi gece 12 de sancim kendini belli etti 4 bucuga kadar evde bekledim 5 dk ya düşünce saçımı islamadan ılık duş aldim acilmaya yardımcı oluyo 5 45 te de dogum yaptim sanci katlaniliyor sadece hastanede surekli muayene ettikleri icin ve nts ye baglanip yatman gerektiği icin zorlaniyosun son haftalarda hep 2 cm acilmam sonra 4 cm oldu hastaneye yat dogumu yaptiralim dediler kabul etmedim imza atip çıktım kabul etsem suni sanciyla dogum yapmis olurdum korkma herhangi bir saglik sorunun yoksa evde bekle oyle gitNasıl kolay doğum yaparım