ngasg Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 983 49 123 Hatay 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ngasg #1
rojmin Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2012 350 10 0 İstanbul 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ngasg #2 süper olmuş da siz onları kolalıyomusunu yoksa düz durmaz .ve arkasında nassıl bi mıknatıs var merak ettim.çok sevimller
süper olmuş da siz onları kolalıyomusunu yoksa düz durmaz .ve arkasında nassıl bi mıknatıs var merak ettim.çok sevimller
ngasg Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 983 49 123 Hatay 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ngasg #3 rojmin .!.: süper olmuş da siz onları kolalıyomusunu yoksa düz durmaz .ve arkasında nassıl bi mıknatıs var merak ettim.çok sevimller Genişletmek için tıkla... yok canım kolalı değil sadece arkasında bildiğin buzdolabı için üretilen magnet parçaları var. yani kesip kesip yapıştırdım o kadar. çok ince bir iple değil de lif ipiyle örüldüğü zaman kolalı gibi duruyor.
rojmin .!.: süper olmuş da siz onları kolalıyomusunu yoksa düz durmaz .ve arkasında nassıl bi mıknatıs var merak ettim.çok sevimller Genişletmek için tıkla... yok canım kolalı değil sadece arkasında bildiğin buzdolabı için üretilen magnet parçaları var. yani kesip kesip yapıştırdım o kadar. çok ince bir iple değil de lif ipiyle örüldüğü zaman kolalı gibi duruyor.