kolalti rengim :(((((((((((((((((

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
32
44
Merhaba arkadasar, bana yardimci olacak arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim. Benim gibi ayni sorunlari yasayanlar varmi acaba bilemiyorm (umarim yoktur)
beyaz tenliyim ve kol altlarim kahverengiye calan bir reng tonunda
yazlari kolsuz giymek mayo giymek hayal oldu bana

rengini nasil acabilirim kopuklu sabun ve jiletle tras oluyorum
:kedi:

malesef canım bendede aynı problem var yazın ne ip askılı elbise nede badi giyebiliyorum denize girerken sakyalım die kolumu bile kaldıramaıyorum yha expigment die bi krem var herkes onu konuşuyo ama ben denedim ilk önce kabuk bağlatıyo çünkü asitli bi krem yakıyo gibi biraz ama sora gene aynı hatta tahriş ettğinden dahada kötü oluyo bende öyle oldu çünkü bilgin olsun ama ağdayla almanı tavsiye ederim ılık olsun ama sıcak olarak direk tenine yapıştırma hemen canım en azından dahada kararmaz

suna hanimin bi tarifi vardi gene burda okumustum ama uygulayipta sonuc bulan varmi bilmiyorum. esit miktarda bebek yagi ve limonsuyunu karistirip pamukla hergun koltuk altina suruluyor ve kuruduktan sonrada pudra sürülüyor. ben sadece bir kez denedim devamini getiremedim ama baslamayi dusunuyorum belki ise yarar. bu konuyla ilgili topic vardi ve orda da bi cok yöntemler yaziyordu fakat herkezde farkli etkiler yapmis. yani kimse sunu denedim ve mukemmel sonuc aldim diyemiyordu.

suna dumankayanın verdği tarifi bende denedim canım ama oda kesin bir sonuç değil cildi sadece yumuşatıyo ama renginde bişey yaptğını sanmıyorum : bence bunun kesin bi çözümü olmalı bi tür mantarmış bu koltuk altı rengi öyle duydum ter bezleriyle ilgili bir sorunmuş travazol olması olması bu kremi kullanmak gerekiyormuş bende bi deneyim diyorum

kısslarrr öle dimeyınn ben sonuç alıorummm suna dumankayanın formulununyapıorum ama biraz farklı heralde benımkı diğer 2 topiğede yazdım genıtal bölge için ve koltuk altı için şöle deyım 1 t.k pirinç unu 1 t.k sirke 1.t.k yoğurt karıştırım krem kıvamına gelio zati , sonra onu kararan bölgeye sürün bi 15 dk bekleyın hafif kuruo sonra lılk suyla yıkayın ve kurumasını bekleyın sizin de dediğiniz gibi limon suyu surun kurumasını bekleyın son olarak da bebe pudrası surun ben haftada 2 defa yapıorum faydasını biraz biraz gördum çunku uzun vadede çözum oluormuş blki işe yarar anacım hadi bakem kolay geleee

bencede suna dumankayanın tarfilerini denemek lazım bende 1 kaşık vazelin bi kaşık elma suyu ve limon suyunu karıştırp sürdüm 15 dk beklettiim ve yıkadım ardndan bebe pudrası sürdüm devamlı yapılsa iyi gelir heraldezemuszemus

tam cozumu bilmiyorum ama trasla koltuk altini almak bi sure sonra killari cok arttirdigindan bir kil kokunden resmen 3 tane firliyo buda killarin daha cabuk cikmasini ve cikarken siyah durmasina neden oluyo tavsiyem kesinlikle ilik agda kullanman makinayla almak dahi killarin ice donmesine sebep olabiliyo

bana cilt doktoru fucicort diye bi krem werdi çok işe yaradı bende genital bölgemde kullansam mı die düşünüyorum

arkdaşlar biraz araştırdım koltuk altı karalğını deri mantarıymış bu yani kimi insanlar cilt renginden daha beyaz kimi insanlarda cilt renginden daha koyu yanii kahve rengi gibi bi görüntü veriyormuş genelde kasıklarda koltuk altlarında yani hep terleyen yerlerde meydana geliyo gerçktende öyle koltuk altımız sürekli terliyor travazol adlı bir krem var ben onu alıcam yarın sizede sonucunu yazıcam bi deneyin derim çünkü ne yaparsak yapalım ya kısa bir süreli beyazlama oluyo yada dahada kötü oluyo kızarıyo kaşınıyo eğer mantar varsa büyük ihtimal başka şeyler sürdğümüz zaman dahada azıyor herkese kolay gelsinnopuyorumnanaktan

bana cilt doktoru fucicort diye bi krem werdi çok işe yaradı bende genital bölgemde kullansam mı die düşünüyorum

Fucicort Krem cesıtlerı var hangısını acaba bu bahsettıgın canım ?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…