Arkadaşınız hangisini kullandı acaba?Arkadaşım kullaniyor 1-2 ay icinde cildi bebek gibi oldu, böyle açlık hissinden de bahsetmedi, bende cilt icin kullanmayi düşünüyordum, şimdi bunu okuyunca biraz tereddüt ettim.
Sizin cildinizde gozle görülür bir güzelleşme var mi?
Iştah açmışmıydı?Bende kolajen hap yüzünden 6 kilo aldım aman eksik olsun ya
Marka olarak bilmiyorum ama toz olanlarindan, tadı kotu oldugu icin neskafesinin içine dokerek içiyorArkadaşınız hangisini kullandı acaba?
Açtı hemde nasıl, doymuyordum en sonunda kuzenime yolladim,eksik olsun şimdi o kiloları vermeye uğraşıyorum.Iştah açmışmıydı?
Öyle pişmanım, keşke başlamasaydım
Sizin yaşınız 25 civarı değil mi? Doku zedelenmeniz vs yoksa bir değişiklik görmezsiniz ki. Vücudunuz zaten kollajen üretiyor.Hangisini kullandınız ben de Voonka kullandım bitirdim hatta ama faydasını da görmedim iştahım da açılmadı anlamadım bi şey :)
Çok şaşırdım sizin ve diğer arkadaşların bundan dolayı kilo aldığını okuyunca bende aksine üç kilo verdim iki aydır kullanıyorum aralıklı oruç yapıyorum hemde çok rahatım hiç iştahımın açılması gibi bir durumda yaşamadımAçtı hemde nasıl, doymuyordum en sonunda kuzenime yolladim,eksik olsun şimdi o kiloları vermeye uğraşıyorum.
Ne güzel kişiden kişiye değişiyor işteÇok şaşırdım sizin ve diğer arkadaşların bundan dolayı kilo aldığını okuyunca bende aksine üç kilo verdim iki aydır kullanıyorum aralıklı oruç yapıyorum hemde çok rahatım hiç iştahımın açılması gibi bir durumda yaşamadım
Ben :) kolojen adetin rahat geçmesini sağlarken geciktiriyorda ama cok değil 1 veya 2 günVoonka toz kolajen kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır. Benim de iştahımı inanılmaz kapattı. Aç olduğum zamanlarda bile bir şey yiyesim gelmiyor bazen. 1 aydır yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum kilo vermek icin, kolajen işimi kolaylaştırdı sanki 4 kilo verdim. Yalnız adetim de gecikti 5 gün. Bunu da kolajene bağlıyorum. Benim gibi kolajen kullanıp adeti geciken var mı?
hangi marka kullandıArkadaşım kullaniyor 1-2 ay icinde cildi bebek gibi oldu, böyle açlık hissinden de bahsetmedi, bende cilt icin kullanmayi düşünüyordum, şimdi bunu okuyunca biraz tereddüt ettim.
Sizin cildinizde gozle görülür bir güzelleşme var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?