Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi etkileri oldu ve nekadar sürede etki etti ?
Teşekkürlerİkinci aydan itibaren etki etmeye başladı. En başta ben tırnaklarım için almıştım. Çok soyuluyordu acıyordu artık dibine kadar kısalıp. Tırnaklarım güçlendi. Saçlarım hiç olmadığı kadar çabuk ve sağlıklı uzamaya başladı. Cildim çok kurudur. Pul pul olur. Cildim de nemli canlı olduğunu hissettim
ben de kolajene basladım. Doppelherz markası. üç ay kullanacagım yılda. voonkanın da iyi oldugunu duydumKolajen markası Voonka kullanıp memnun olan var mı?
Voonka kullanmadım ama kullanmış olduğum tamamen bitkisel içerikli bir kolajenim var çok çok memnunum ondanKolajen markası Voonka kullanıp memnun olan var mı?
Voonka kullanmadım ama kullanmış olduğum tamamen bitkisel içerikli bir kolajenim var çok
Neymiş o?Voonka kullanmadım ama kullanmış olduğum tamamen bitkisel içerikli bir kolajenim var çok çok memnunum ondan
Ben bi etki görmedim devam etmeyeceğim oyüzden.Kemik alıp kaynatmak sonrasında gerekirse suyunu dondurup içmek daha mantıklı geldimerhaba bende voonka kullandım 3 kutu 3 ay dır kullanmıyorum yenısını almayı düşünüyorum kararsıızım. ne alsam diye
bitkisel içerikli kolajen neVoonka kullanmadım ama kullanmış olduğum tamamen bitkisel içerikli bir kolajenim var çok çok memnunum ondan