Kolajen kullananlar, kullandığınız markaları ve yorumlarınızı paylaşır mısınız?

deno75116

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
217
359
29
Kolajen kullanmak istiyorum ama cilde ayrı, eklemlere ayrısı falan varmış. Annem eczacı ama anti-ilaç bi tip her dediğime bişe diyor ve asla ilerleyemedik. Şöyle zararlı böyle kimyasal bilmem ne oldu her seferinde, senelerdir başlayamadım.
Kiper in diye bi marka var, influencerlar cok paylaşıyor. onu kullanan var mı? ben açıkcası cilt için arıyorum. eğer bi sorun yaşadıysanız onu da paylaşabilrsiniz.

şimdiden teşekkür <3

Ben de şurda bir köşede durayım :)

Buradan bir üyenin önerisiyle "Nature's Supreme Beauty Collagen" markanın portakal aromalısını kullanmıştım. Benim beklentimi karşıladı vala. 3 ay kullanıp 3 ay ara verin falan diye okumuştum öyle yapıyorum. Ekim ayında tekrar başlıcam ☺

Day2day 10.000mg saşe formu 2 ay kullandım. 3. Ay da 5000mg ını kullandım. Vücuttaki eksikliğine bağlı olarak 3 hafta -2 ay arasında etki görürsünüz. Ben 1,5 ayda gördüm etkisini cildim nemlendi ve parladı ve sivilce problemim baya azaldı ama çok daha kısa sürede çok daha fazla etki isteyen olursa barbarisin kolajen daha maliyetli ama daha etkili. Bunu kullanırsanız 2 ay kullanmanız yeterli :)

KİPER İ KULLANAN VARMI
Aklınıza gelebilecek her türlü markayı kullandım ama çok uzun süredir sadece kiperin kullanıyorum her gün iliği kaynatıp içtiğimi düşündüğüm şahane bir ürün katkı maddesi yok tat koku yok diğer içerikler gibi vitamin mineral yok çevremde herkese aldırdım artık eczanelerde de aynı fiyat saç dökülmesi tırnak güçlenmesi cilt kırışıklıklarım muazzam düzeldi 3 kutu kullanıp 1 kutu ara veriyorum

saça ve cilde iyi gelir diye aldım gerçektendaha 1 kutu bitmeden saçlarımda gözle görünür bir düzelme oldu eski kivirciklarım geri gelmeye başladı cildimde de özellikle yüzümde gözeneklerim küçülmeye başladı hatta saçlarının halini gören cevremdeki kişiler de hemen sipariş verdiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Suda Collagen ile başladım. Voonka'ya geçtim fakat Suda benim için daha iyi bir performans gösterdiği için Suda'ya geri döndüm
Ben de yarın basliyorum yeni üç aylık kürüme

Ay ben de merak ediyorum var mı önerisi olan

Ben de şurda bir köşede durayım :)
Selam hiç kolajen kullanmamis ve ilk defa kullanmak isteyip almaya niyetlen arkadaslara benden küçük bir tavsiye önce yakınınızda kullanan birisi varsa ondan deneyin sonra gidip o yüksek meblaglarda satılan kolajenleri satın alın çünkü aynı hatayı ben yaptım bir markanın kolajenini aldım bende kabızlık şişkinlik hazımsızlık yaptı çok rahatsız etti sonra belki aldigim markanin içeriğindeki bir maddeden dolayı olmuştur diye başka bir marka aldım ondada aynı problemleri yaşadım sonradan araştırdığıma göre kolajen bazı kişilerde bu tür hazımsızlık problemleri kabızlık problemleri yaratabiliyormuş O nedenle benim yaptığım hatayı yapmadan önce deneyin sonra satın alın paranız boşa gitmesin benimkisi gibi

Kalista Collagen kullanyorum. Diyetisyenim tavsiye etti baya memnunum yemeklere katıyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum. Kullanan varmı

Acaba işe yarıyor mu gerçekten bir sürü farklı fikir var bu konuda çünkü

Ben Kiper in kullandım.Her gün düzenli kullanmama rağmen hiç bir faydasını görmedim.Kutunun sonlarına doğru artık midemi bulandirmaya başladı.Kokusu tadı yok diyenleri hiç anlamıyorum kahveme karistirtigimda kahvenin tadını değiştiriyordu.Trendyol yorumlarına da aynı şeyleri yazdım.Bombos bir ürün bence.Boyle kimyasallarla bobreklerimizi yoruyoruz onun yerine en güzeli ilik suyu.

Vardır da iyi araştırma yapmak gerek bilgisini tecrübesini paylaşmayan var hep ben güzel olayım başkası olmasın diye. Eskiden kadinlarda gün gezmesinde bir pastaya ayy çok güzel olmuş tarifini rica etsek versen dediklerinde ev sahibi eksik verirmiş tarifi, ben kadar güzel yapamasın diye. Burada sıkıntı çekiyoruz memnuniyeti paylaşım yapan yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…