Anti-Aging Kolajen(Collagen) Gıda takviyesi

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

nerminopengin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
6
2
39
Merhaba arkadaşlar sizlere kolajen gıda takviyesinin hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim.
Her insanın belli bir yaş ortalamasından sonra vücudunda kolajen eksikliği yaşanır.

Ne işe yarar ?

Cilt kök hücrelerinin yenilenmesini sağlar.
Kırışıklıkları azaltır✔
Cildin daha sıkı,parlak ve genç görünmesini sağlar✔
Leke,akne,sivilce,gözaltı torbası ve morlukları,göbek çatlakları,egzama vb. problemleri ortadan kaldırır✔
Ciltteki gözenekleri küçültür✔
Selülit problemlerini ortadan kaldırır✔
Eklem ağrılarını giderir✔
Saçı güçlendirir ,daha parlak ve kırılmayan bir saça sahip olmanızı sağlar✔
Tırnağın yapısını koruyarak güçlendirir✔
Yara iyileşmesini hızlandırır✔
Detoks etkisi gösterir✔

İçeriğinde Neler Var?

• Balık kolajen peptit
  • Hyaluronik asit
  • Elma Ekstresi
  • Soya Proteini
  • Vitamin C
  • Vitamin E
  • Vitamin A
  • Vitamin D3
  • Vitamin B2
  • Şeftali Aroması

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle katılıyorum yazılanlara elinize sağlık. Ben açıkçası 24 yaşımdayım ve yaştan bağımsız her kadının kullanması gerektiğini düşünüyorum. Eczanem bana Dynavit in likit ürünü Diamond Collageni önermişti. bende hem cildimi iyileştirsin hem de ileri ki dönemde sarkmalarımı engellesin diye almıştım şuanlık çok memnunum açıkçası. Cildimin nemlendiğini hissedebiliyorum.

Diamond Collageni bende kullandım, kıllanma yaptı tam alın ortasında saçlarım fışkırdı, ense tarafında saçlarımı döktü.

Deri sarkması nedir ki ? memelerim o kadar sarktı ki sol memem diz kapağıma değiyor. Asla önermiyorum.

Diamond Collageni asla önermiyorum. Diamond Collageni şikayetleri ve kullanıcı yorumlarımı yazdım.

Dolgu botoks ve kollejen enjeksiyonla tecrübelerim var, hydrafacial temizlik üstüne sonradan kollajen aşı yaptırdığınızda iyi sonuc alırsınız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…