Kola Nasıl Üretiliyor

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.073
30.623
1.123
61
Konya
[video=dailymotion;x9kb6p]http://www.dailymotion.com/video/x9kb6p_kola-nasyl-uretiliyor_tech[/video]

Bağılılık yaptığına gülüp geçerdim, ama beni bile bağımlı yaptı şu yaz günlerinde

bende bir zaman baya içtim,ve baya kg aldım,bu mart ayından beri bir damla bile içmedim,ve tam 4 kg gitti,hiç spor da yapmadım,hiç düzenimi bozmadım sadece kolayı hayatımdan çıkardım,bir kaç gün önce arkadaşların ısrarın üzerinde bir bardak içim dedim,keşke yapmasaydım tadı iğrençti,midem bulandı ve hepsini çıkardım o anda,resmen sabunlu suyun tadıydı,bir daha asla ağızıma almam,herşeyın doğalı güzeldir

Evet birçoğumuzun özellikle yaz günlerinde keyifle içtiği kola bağımlılık yapıyor. Sebebi tabi ki de içerisinde bulunan kafein. Bunun yanı sıra kilo aldırması da cabası. Şunu denemenizi öneririm arkadaşlar: bir bardak kolayı ağzı açık halde beklemeye bırakın asidi kaçtıktan sonra bi içipte tadına bakın. İnanın şekerden içemeyeceksiniz. 2. olarak içerdiği asit mide rahatsızlıklarına davetiye çıkarıyor. 3. olarakta bu kadar kötülediğimiz kolanın bir de iyi yanı var. O da şu: tıkanmış lavabonuza döktüğünüzde tıkanıklığın açıldığını göreceksiniz :)

asitli alkolsüz içeceklerden kendimi uzaklaştırdım çok şükür.

teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…