Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde lazer yaptığımdan kutunun içinden Venüs Jilet çıkmıştı. Venüs Jilet'in diğer jiletlerden hiç farkı olmadı bende, aksine aynı kökten 2-3 tane çıkıyorlar. Yerinizde olsam tüy dökücüyü de bırakır ve sadece ağda yapardım.
Evde lazer yaptığımdan kutunun içinden Venüs Jilet çıkmıştı. Venüs Jilet'in diğer jiletlerden hiç farkı olmadı bende, aksine aynı kökten 2-3 tane çıkıyorlar. Yerinizde olsam tüy dökücüyü de bırakır ve sadece ağda yapardım.
Aslında ben su kuaforlerdeki fişe takıyosun içine kartuş takıp ısıtıyorsun ya o agdadan aldım eve her markette kartuş satılıyor zaten ihtiyacım olunca ayda bir alıyorum bazen 2 ay uzamadıgı oluyor hem kolaylık kendi kendinize alırsanız zamanla eliniz alısıyor acı macı hissetmiyorsunuz birde karınca yumurtası yagı var ondan alın İranlılar Azerbaycanlı kar onu kullanır agdadan sonra agda bölgesine surun iyice yedirin derinize gözeneklere zamanla oda tüy köklerini kurutyor ve tüy cıkarmjyor ben lazere gitmiştim dugun öncesi ama 5 seans gittim sonra evlendim gidemedim sonra gebe kaldım derken pek faydası olmadı lazerin ama bacaklarımda cıkmıyor yogun olarak birde ozel bolgemin ust kısmında cıkmıyor. Ama koltukaltı özel bölgenin delik kısımları surekli nemli eoldugu için cıkıyor agda sonrası karınca yumurtası yagını suruyorum sukur oralarda daha seyrek cıkmaua basladı düzenli kullanımda faydası oluyor