Kol tüylerine çözümleriniz nedir kızlar ?

asena19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
110
2
96
Layseri
Beyaz tenlıyım ama kara kaş kara gözüm. maşallah bu yuzden kollarımdakı siyah tüyler çok göze batıyor. tüy sarartıcı kullandım evet çok işe yaradı sapsarı oldular ama peşten buyuyen tuyler siyah oldugu için raı siyah oldular P sizler neler yapıyorsunuz ya. kısa kol giyemıyorum. kocamdan çok var

agda yaptıranlar var arkadaşlarım ama çok acıtır.. kocakarı işlerindne bışeyler bilen var mı :)

sir ağdayla.. hım acımıyo mu :)) kuaförde mı aldırıyorsun acaba? arkadasına mı naısl yapıyosun?

sir ağdayla.. hım acımıyo mu :)) kuaförde mı aldırıyorsun acaba? arkadasına mı naısl yapıyosun?
acımıyor fazla bacak nasıl acıyorsa o kadar acıyor. eskiden bir ara kendim alıyordum evde makinası var tekli olandan ama son zamanlarda kuaförde aldırıyorum. yıllardır alındığı için baya azaldı.

asla kolumu almam. yolunmus tavuk gbı oluyorum hıc hosuma gtmıyo. eğer cok greklıyse tüy sarartcıyla sarartyorum hiç gözkmdği içn alnmş gbi oluyo. çok ta memnunum bu durumdan. zaten öyle simsiyah değil tüylerim. açık kahve

bende ağda makinesiyle alıyorum tüyler ince olduğu için heralde pek acımıyo mis gibi oluyo sonra :93:

ben de ağdayla alıyorum. sonra kendime inanamıyorum. bu benim kolum gibi bir hal içerisine düşüyorum.
o kadar güzel oluyor ki kendime aşık oluyorum.

slm kizlar bende evde makineyle aliyorum cok guzel yumusacik oluyo
ama sonra kolumda kizarikliklar oluyo 2 3 gun sonra gecmeye basliyo
bi oneriniz varmi arkadaslar

ben de tüy sarartıcısıyla sarartıyorum... canım tüy sarartıcısı saç boyasının bi çeşidi sen hiç saçları boyadan kalınlaşan birini gördün mü? o kadar faydalı bişey olsa yani tüyler kalınlaşsa, renkleri koyulaşsa bunu saç boyasında da kullanırlardı...tüylerimizi sararttıktan sonra yaklaşık 3 hafta kadar gözlerimiz açık renge alışıyor ve sarartıcının boyası aktıktan sonra tüyler eski rengini almaya başlayınca göz yanılsamasından sanki tüylerimiz bize kalınlaşmış, kararmış gibi görünüyor...tek açıklaması bu..yerinde olsam şimdiye kadar tüylerini almadıysan sirle ağdayla uğraşma yine de sen bilirsin ama ben de bugüne kadar hiç almadım kollarımı hep sararttım ve çok da memnunum. genital, kol altı, alt bacak, üst bacak, kaş, bıyık, yüz zaten yeterince yerimize ağda yapıyoruz bir de sürekli olarak kollarını almakla uğraşma derim ben sana ama dediğim gibi bu zahmete katlanmak istiyorsan elbette senin bileceğin şey,,,

Koltukaltı, kol, bacak.. Artık bunların acısını takmıyorsunuz umarım.. Bikini bölgesini gördükten sonra sanmıyorum yani takılacak birşey değil.. Agda yapacaksınız, limon sürün azalır diyorlar.. Bayan olmak kolay değil :)

Of bende alsam mı almasammı diye düşünüyorum geçenlerde makine ile braz aldım kçk kçk kırmzlklar oldu ve kanadı anlamadım nye böyle oldu acaba alsammı ne yapsam szce kzlar ? kapalıyım kısa kollu gymiyorum ama ben kendmi öle görmk istemiyorum braz fazla kolmdaki kıllr ./

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…