Kol tüyleri

Ben 3 seanstır gidiyorum. Geç sonuç verdiği söylendi bana da ama eskiye göre gayet iyi durumda kolum. Azalma başladı. Eskisi kadar rahatsız olmuyorum kolumdaki kıldan

selam kızlar kol tüylerine lazer yaptıranlarınız var mı acaba ?

Doktorun kollarda epilasyonun etkili olmayacağını söylemesine rağmen ben 2 seans denedim. Gerçekten hiç azalma olmadı. Genitalde tek bir seans bile şaşırtıcı sonuç aldım, ama kollar için 2 seans toplam 400 tl çöpe atmış oldum.

Üniversitede bir erkek arkadaşımız ufak tefek bir kızla dalga geçmişti.Madem bileklik filan takıcaksın bari kolundaki tüyleri azaltsaydın şeklinde.Şok olmuştum gerçekten de kızın kolları orman gibiydi.Koluna bir şey dökülse deriye ulaşamıyordu evet oha dediğinizi duyuyorum aynen öyleydi.Bende düşündüm alsa tekrar çıkacak ve yeni çıktığında daha çirkin görünecek.hepsini alsa doğal olmayacak cıbıl bir görüntü olacak.Kıza dedim ki en iyisi bunları azaltmak.Ama nasıl? Düşündüm pratik bi yol buldum.O da şu günlük iş yaptığımız eldivenler var ya elinize giyin.Sonra kılları eşit aralıklarla alın doğalmış gibi.Çok kolay alıyor hem kökten biraz gıcık olabilirsiniz ama üç beş tane alınca alışıyorsunuz beş dakikada bitiyor. Gündüz yapın eşit aralıklarla çekin istediğiniz kadarını ayarlayın tamam mı?Çok doğal görünecek!ve geç çıkacak ayriyeten..

Örneğin bu bayanınkiler de şanssızlık işte fazla..ve gürbüzler ayrıca ama her şeyin bir çözümü var..

Yüzünde de tüyler var resmi büyültürseniz ama o kendiyle ne kadar barışık ki blog yapmış gülümseyerek resimlerini koymuş.İşte önemli olan bu kendimizi sevmemiz ama bir erkek bu durumla barışık olabilir mi bilemeyiz belki de onu çok seven bir er-kek vardır kimbilir kimbilir kimbiiiliir bu gidişin dönüşü olacak mı ah nasıl yollarına bakacağım kimbilir?Kibariye şarkısıynan sözlerimi bitiriyorum arkidaşlar....

aynı tecrübeyi ben de yaşadım. kollardaki tüyler için 2 seans gittim ben de. sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…