Bu kameri aya göre almayı hiç duymamıştım canım.Bilgilendirirsen mutlu olurumMerhaba,benim de hormon dengesizliğinden sanırım kollarımdaki tüyler epey belirgin. Ara ara almayı çok düşündüm ama hep vazgeçtim.Uğraşmaya değmez dedim.Bazen kardeşim ,eşim falan dalga geçiyor,diyorum siz kendi kıllarınıza bakın.Ben kapalı olduğum için pek takmıyorum ,seni çok çok rahatsız ediyorsa al ama bence biraz daha düşün o kadar da göze batan bi şey değil bence.Yöntem olarak kişiden kişiye değişiyor sanırım ağdadan memnun olanlar var,kimi tüy dökücü kullanıyor,bir de ocakta yakanlar var.Almaya karar verirsen sana tavsiyem kameri ay takvimine göre alman.Eğer ilgilenirsen ayrıntılı bilgilendiririm seni tatlım.
Ne güzel ya azalmış seninkilerbence ağda ile alabilirsin. ben ağda ile almaya başlamıştım artık canım istediğinde yapıyorum en son ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorum. Çok inceldiler, ipince oldular. Ama yaz kış demeden almıştım. 2-3 sene. Zaten alışınca acısı da olmuyor.
Ki benim kolum erkek kolu gibiydi resmen yaŞu an çok iyi. Başlarda dik dik oluyor ama işte o dik dik olduğu dönem de hemen alıcaksın. senin inceymiş belki ala ala daha da incelir.
Ne güzel ya azalmış seninkilerSanırım ben de ağdayla alıcam.Aldiktan sonra bir şey sürüyormuydun (limon, tuz vs.) Bir de yoğunluk olarak azaldılar mı?
bence ağda ile alabilirsin. ben ağda ile almaya başlamıştım artık canım istediğinde yapıyorum en son ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorum. Çok inceldiler, ipince oldular. Ama yaz kış demeden almıştım. 2-3 sene. Zaten alışınca acısı da olmuyor.
Ki benim kolum erkek kolu gibiydi resmen yaŞu an çok iyi. Başlarda dik dik oluyor ama işte o dik dik olduğu dönem de hemen alıcaksın. senin inceymiş belki ala ala daha da incelir.
çok iyi ya ağda gerçekten inceltiyor demek ki ? sir ağda mı ? 2-3 sene sonra öyle ip ince olur mu gerçekten ?
valla ilk almamda önce jiletle aldım sonra küçük küçük cıkmaya baslayıncada epilasyona alıştırdım simdi hiç görünmüyo bile cıktığı azaldıKızlar kollarımla başım dertteKol tüylerim ince gri renkli.Şu ana kadar hiç almadım ama etrafımdaki tüm arkadaşlarım alıyor.Ben de onların yanında kendimi kötü hissediyorum.Kafam çok karışık.Tüm vücut lazere gidiyorum ama kolu dahil etmediler çok ince diye.Daha da kalınlaşma riski var dediler.Bi de buz lazer bütün tüylere etkili diye reklam yapıyolar
Bana bi akıl verin.Neyle alayım bu tüyleri?Ağdadan sonra görüyorum arkadaşlarımın diken diken çıkıyo kılları.Ağdayla alıp bioder mi sürsem?Epilatör mü iyi olur?Yoksa hiç mi bulaşmasam? Siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?