• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KoL Tüyleri :S

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lale.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

Lale.

Ziyaretçi
Merhaba
ben geçen gün kollarımı epilatörle aldım fakat pişman oldum çünkü annem alırsan eskisi gibi olmaz tüylerin dik dik çıkar ve en kötüsüde tüyler ty olmaktan çıkar artar falan dedi aslında başta sarartmayı düşündüm ama öylede tyler uzuyo fln diye duydum
bi çözüm önerisi olan paylaşsın ltfen gerçektende çıkmaya başladığında dik dik mi çıkıcak ve de yaza girmek üzereyiz umarım kollarım berbar bi görüntü sergilemez kafamçokkarıştı

evet dik çıkar.denedim ben.

ama yıllardır ağdayla alıyorum ben azaldı benimki daha cılız oldu.ama bitecek gibi olcağını da sanmıyorum yani.en azından artık erkek kılı gibi değil ayva tüy gibi

sir ağdayla almanı öneririm dik ve sert çıkmaz rengi de koyulaşıp göze batmaz en azından yalnız dikkat et bir kez sir ağda sürdüğün yerde tüyler tamamen alınmamış olursa ikinciye sir ağda sürme lütfen parmakların yardımıyla topla tüyleri zaten yapışkan olduğu için dokunduğun tüy elinde kalacaktır eğer ağdayı tekrar sürersen alerji olmuş gibi kabarır tüy diplerin ki başıma gelmişti ilk alışımda çok çirkin duruyor. bir de ağdayı geceden yap temizleme losyonunu sür yat sabah yıkayıp dışarı çıkarsın çünkü ağdadan hemen sonra çıplak kolun güneşe maruz kalırsa aynı şekilde kabarabilir. alıştıktan sonra çok kolay ben 3ayda bir sir ağda ile alıyorum kollarımı çok memnunum:)

çok teşekkürler şu yaz bi geçsin ağdaya baslıycam artık kolumu almakla cok hata yaptım bn ya bide daha 3. gnü olmasına rağmen dik dik cıkmaya basladılar cımbız elimde evde tur atıorum mafoldumben

sakın cımbızla dokunma bi on gün kadar bekle hemen ağda yap bence ilk ağdan da bile en az 20gün çıkmazlar rahat edersin dediğim gibi 1hafta kadar dişini sıksan yeter sonrası kolay olur senin için ;)

aslnda ben ilk ağda yapmak istiyodum ama annm ( evet yine o :D ) ağdayı kolay mı zannediyorsun tüy kökleri kalın olanların derisini bile kaldırabiliyormuş dedi bende duymuştum damarlarda çatlama falan yapıyo diye pff neden aldım ki şu kol tüylerini ne güzel duruyodu uzun uzun sırnaşık şey

ben ağdayla alıyorum çok da memnunum,eski halinden daha iyi hiç değilse.

sir ağdaya başla biran önce ama dediğim gibi uygula daha önce bahsetmiştim;) eskisinden de iyi olacak;)

yardımınız için çok teşekkürler arkadaşlar :enbuyukkk:

Ama ben önceleri jiletle alıyordum, sonra epilatörle alınca çook az çıkdı ve inceldi. Hatta tüy yok gibi.

ben de almak istiyorum kollarımı sirle ama cesaret edemiyorum, bi de daha sert çıkar dedi arkadaşlarım korktum doğrusu mafoldumben

Ama ben önceleri jiletle alıyordum, sonra epilatörle alınca çook az çıkdı ve inceldi. Hatta tüy yok gibi.

bende ilk başta tüy dökücüyle alıyodm şimdi 3-4 ayda bi sir yaptırıyorm eski halinden çok iyi çok mrmnunum :)

peki sir ağda ile aldıktan sonra daha kalın çıkma gibi bi durum olabilir mi ?

sir ağdayla ilk başta kalın çıkıyo hatta artıyomuş ama 3-4 ay düzenli alınca seyrelmeye başlıyomuş tabi inceliyomuşta
ama ben bu yaz hep epilatörle alıcam uzatamam gibi görünüyo :S

Back