Anket Kol Saati Takar Mısınız?

Kol Saati Takar Mısınız?

• Ankete Katılan
    66
ılk oy ılk yorum benden olsun ozaman..:)
kesınlıkle evet saat olmazsa bısım eksıkmıs gıbı gelır..
ve 13 adet saatım var ..

Bugüne kadar hiç satın almadım.
Arada hediye olarak çok güzel kol saatleri geldi.
Heves ettim, takayım dedim.
Ama birkaç saat anca,sıkılıyorum
Çıkarıp atasım geliyor

devamlı takarım hiç çıkarmam saatsiz duramam sengözlerimebaksanab

günlük gbii değil aslında aksesuar olarak kuıllanıorum böyle olmasına rağmen 15 den fazla saatim var

hayatta saatsiz duramam... cok huzursuz olurum. ama tatildeyken saatim bozulmustu. surekli saate bakmam da gerekmiyordu. ve gunlerin daha uzun gectigini hissettim sanki... normal zamanda herseyi zamana gore ayarlamaktan yorulmusum birkac gun zamani dusunmemek cok iyi geldi. ama yine de eksikligini hissettim.

takmammı saat hastasıyım saat bütün paramı veririm gözümü kırpmadan

Bende cevap veriyim bari :lepi:
Takarım, takmadığım zamanlarda da eksikliğini mutlaka hissederim aklinialirimsmile

bayılırımmmm opuyorumnanaktan beğendikçe almaya çalışırım bilmiyorumkismile hatta en son aldığım saatim

Ben kullanmam kol saati, telefonumun saati bana yetiyor. Kullanmama sebebim hem bileğimin ince olduğu için yakışmadığını düşündüğümden hem da ellerimi yıkarken bileklerim de ıslandığı için saatten dolayı uzun süre kurumuyor bu duruma sinir olduğumdan...

Canım o duruma ben de sinir oluyorum.. Ama künye saatler var.
Ben bi tek onlardan takabiliyorum..
Daha pratik. Eğer takmak istersen onlardan kullan :lepi:

Bunun gibi mesela şutarafagitti

Canım o duruma ben de sinir oluyorum.. Ama künye saatler var.
Ben bi tek onlardan takabiliyorum..
Daha pratik. Eğer takmak istersen onlardan kullan :lepi:

Bunun gibi mesela şutarafagitti

Evet onlar da çok şık ama spor tarzda bişe bulursam onun gibi takabilirim. Genelde spor takılıyorum da kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…