kol için lazer epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi 002
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben güvenilir bi lazer merkeziyle görüşmüştüm kol inatçı bölge 20 seansta biter genelde dedi ama 7.seansata inceliyo ve biz incelen tüğden rahatsız olmayan müşterilerden bırakmasını öneriyoruyuz dedi aslında mantıklı geldi bana

20 seans biraz abartmışlar sanırım:) aslnda benim tüyler de ince pek görünmüyor ama daha incelsin istiyorum 7 seans yeterli olur bence de .teşekürler cevap için:))

benim gittigim yer 150 dedi. gittigim merkezde de tum bacak 400, genital 150, koltuk alti 50.. cok mu pahali kizlar

benim gittigim yer 150 dedi. gittigim merkezde de tum bacak 400, genital 150, koltuk alti 50.. cok mu pahali kizlar

benim gittiğim yerle aynı hemen hemen fiyatlar. ama ben hastaneye gidiyorum. galiba senin de hastane. daha güvenilir olmasından hastane tercih ediyorum. yoksa bence de pahalı. (gerçi ipl tüm bacak da 300 idi.)

benim gittiğim yerle aynı hemen hemen fiyatlar. ama ben hastaneye gidiyorum. galiba senin de hastane. daha güvenilir olmasından hastane tercih ediyorum. yoksa bence de pahalı. (gerçi ipl tüm bacak da 300 idi.)

degil ama poliklinik diye geciyo. simdi bacak ve genitale de basladim. eger sonuc alamazsam hastaneye gidicem

heryerde fiyatlar neredeyse aynı ama ben çevremdekilerden bazı hastanelerde daha uygun olduğunu duydum.bence hastanelerden araştırın.bu işi doktorların yapması daha güvenli aynı zamanda

tam kol seans170 dedi özel hastane.tam bacakta450 seansı pahalı geldi banada ama bi deniycem zaten 2,5 ay ara ile seanslar yinede pahalı galiba

arkadaşlar kol için lazer den memnun kalan var mı???vücut iiçin gidiyorum ama kolda bitirme garantisi vermem dedi kaç seans gidilecek belli değil.cevaplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…