Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm ben güvenilir bi lazer merkeziyle görüşmüştüm kol inatçı bölge 20 seansta biter genelde dedi ama 7.seansata inceliyo ve biz incelen tüğden rahatsız olmayan müşterilerden bırakmasını öneriyoruyuz dedi aslında mantıklı geldi bana
20 seans biraz abartmışlar sanırım:) aslnda benim tüyler de ince pek görünmüyor ama daha incelsin istiyorum 7 seans yeterli olur bence de .teşekürler cevap için:))
benim gittiğim yerle aynı hemen hemen fiyatlar. ama ben hastaneye gidiyorum. galiba senin de hastane. daha güvenilir olmasından hastane tercih ediyorum. yoksa bence de pahalı. (gerçi ipl tüm bacak da 300 idi.)
benim gittiğim yerle aynı hemen hemen fiyatlar. ama ben hastaneye gidiyorum. galiba senin de hastane. daha güvenilir olmasından hastane tercih ediyorum. yoksa bence de pahalı. (gerçi ipl tüm bacak da 300 idi.)
heryerde fiyatlar neredeyse aynı ama ben çevremdekilerden bazı hastanelerde daha uygun olduğunu duydum.bence hastanelerden araştırın.bu işi doktorların yapması daha güvenli aynı zamanda
arkadaşlar kol için lazer den memnun kalan var mı???vücut iiçin gidiyorum ama kolda bitirme garantisi vermem dedi kaç seans gidilecek belli değil.cevaplarınızı bekliyorum