Teşekkür ederim cevabınız için. Geçte olsa iyileşiyosa ona da şükür ama 1 seneyi bulur gibi sanki. Kabuktan sonra nokta nokta lekeleri mutlaka kremle destekliyorum fakat onun haricinde tenimde bölgesel bi kırmızılıkta var renk değişimi gibi parça parça. Oda sık çalışmadan dolayı mı acaba?güzel baktığınız sürece hiçbir sorun olmuyor sadece daha geç iyileşiyor kabuklar geçtikten sonra kalan hafif lekeler daha geç geçiyor isterseniz kabuklar geçtikten sonra kremle destekleyerek süreci hızlandırırsınız
Benim de öyle olmuştu dün yazacaktım ama belki bende öyle olmuştur diye yanıltmak istemedim kolumda kırmızılık hafif gölgelenme gibi ama böyle hani nokta nokta kabuk lekelerinin dışında bir şey.Belimde de hafif kararma olmuştu ama gün geçtikçe açılıyor renk ki ben yapış yapış olmasını sevmediğimden hiç krem vs kullanmıyorum aslında yapmam lazım
Siz nerde yaptırmıştınız iğneliyiUzun zamandır konuma yazmamıştım,toparlama yapayım hemde bir kaç bilgi vereyim.
En son mart ayında işlem yaptırdım 3 aydır gitmiyorum. Başlayalı 1 sene olmuş. Geçen sene haziran ayında 2 saatlik deneme ile başlamışım kollarımı aldırmaya. Lekeler tabiki ilk zamanki gibi değil, ama geçmişte değil. Sadece renkleri soluyor. Bazen daha az belli oluyor,bazen daha çok. Nerdeyse sene oldu ama bu lekeler ne zaman geçecek komple bilemiyorum,tecrübe ediyorum. Tecrübe eden varsa da yardımını beklerim. Tüyler için daha almam gereken seanslar var. Ama yüzde olarak çok azaldı rahatsız etmeyecek derecede şu an.
Bu arada leke konusu da gerçekten kişiye göre değişen bir şey. Şöyle ki; Ben arkadaşımla birlikte aynı yere,aynı kişiye aynı bölgelerimizi yaptırmamıza rağmen onun cildi lekesiz çok güzel iyileşiyor ama benim aylarca geçmeyen lekelerim oldu. İşlemi yapan aynı, bölge aynı, ama sonuç çok farklı. Ki ben arkadaşımdan daha çok bakımına dikkat eden biri olarak böyle bi sonuç yaşandı. O yüzden mutlaka küçük bir yerinizde denettirin. Yapan kişi iyi olabilir başkasında leke kalmamış olabilir ama bu demek değil ki sizde de aynısı olacak. Aslında yüzüm için başlamıştım çok önce iğneliye ve hiçbir sorun yaşamadan (lekesiz-izsiz) kurtuldum,birkez koltukaltıma birkaç kez göğüs ucumada yaptırdım yine sorun yaşamamıştım ama kollarım öyle olmadı. O yüzden bu yolda serüven tamamen kişiye özel. Şimdilik tek duam şu lekelerin tamamen yok olması ve eylül ayı gibi tekrar başlayıp kalanlardan tamamen kurtulmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?